ali vidis..
novac... Ona se je skinula da bi zaradila pare.. (nije sto to voli.. )..
ljepota.. Ovi sto rade reklamu.. odabrali su lijepu djevojku da bi reklam dobro prosla..

sve se vrti oko love ...
Eh raja da i ja tebi odg.Ra-Ja je napisao/la:Evo tebi i @mersy...da odgovorim....vazno je imati vise unutrasnju a normalno i vansku ljepotu....Danjel je napisao/la:E bitno je da je ljepota a sad du¹a ili vanjska nije bitno,hehe....Ma bez para se ne mo¾e....![]()
Pitajte one koji imaju puno para...neka vam kazu ...dali su sretni....???
Ja ih nemam i nemogu vam odgovoriti ...ali iako ih nemam ja sam sretna..
Ne letite za novcem ...to je beznadezno....
Imajte onoliko koliko vam treba....
To nam dolazi potuka sa neba.....
Primjer....
Poznavala sam jednog covjeka koji je imao puno novaca...ali toliko je zagrizao u biznis...da je zapostavio i zenu i djecu...
Oni su ga naravno napustili....
Kada su pitali njegovu suprugu prijatelji ...sta ti bi sto to uradi pa ti imas sve....
Imala sam mozda sve za nekoga ali nisam imala muza...On po cijelu noc samo brojao novac.... :baa:
doggy je napisao/la:dobro sad aj .. pare uvjek igraju veliku ulogu svugde lak¹e se di¹e kad se ima a i znam da nijedna neèe da se pati i muèi u ¾ivotu i da podr¾ava mu¹karca koji nema ni¹ta jes da uvjek prvo igra izgled osobe a posle ostalo. meni je va¾no da osoba zna da komunicira i da je iskren. a pare voli svak nema ga koji ga ne voli.ja priznajem volim lep ¾ivot i ako sam sposoban da zaradim pare za¹to da ne... moja je du¹a mirnija kad netreba da mislim hoèu li imati sutra za kruh tako da mi vi¹e vremena ostaje za ljubav hehe
Danielle je napisao/la:doggy je napisao/la:dobro sad aj .. pare uvjek igraju veliku ulogu svugde lak¹e se di¹e kad se ima a i znam da nijedna neèe da se pati i muèi u ¾ivotu i da podr¾ava mu¹karca koji nema ni¹ta jes da uvjek prvo igra izgled osobe a posle ostalo. meni je va¾no da osoba zna da komunicira i da je iskren. a pare voli svak nema ga koji ga ne voli.ja priznajem volim lep ¾ivot i ako sam sposoban da zaradim pare za¹to da ne... moja je du¹a mirnija kad netreba da mislim hoèu li imati sutra za kruh tako da mi vi¹e vremena ostaje za ljubav hehe
E bogami ja ne mogu zaspati i probuditi se pored rugobe samo jer ima pare.
Columbo je napisao/la:Danielle je napisao/la:doggy je napisao/la:dobro sad aj .. pare uvjek igraju veliku ulogu svugde lak¹e se di¹e kad se ima a i znam da nijedna neèe da se pati i muèi u ¾ivotu i da podr¾ava mu¹karca koji nema ni¹ta jes da uvjek prvo igra izgled osobe a posle ostalo. meni je va¾no da osoba zna da komunicira i da je iskren. a pare voli svak nema ga koji ga ne voli.ja priznajem volim lep ¾ivot i ako sam sposoban da zaradim pare za¹to da ne... moja je du¹a mirnija kad netreba da mislim hoèu li imati sutra za kruh tako da mi vi¹e vremena ostaje za ljubav hehe
E bogami ja ne mogu zaspati i probuditi se pored rugobe samo jer ima pare.![]()
![]()