Vehabije

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

Re: Vehabije

#601 Post Postao/la beba80 »

Mic_Sokoli je napisao/la:jok,no ovaj http://www.youtube.com/watch?v=05kkrMzGd0s
Alah te nagradio znas ono "de nas malo uzdrmaj postali smo nesvjesni"

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#602 Post Postao/la mrki62 »

beba80 je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:Beba80 ,....... jel to ovaj , ha [Happy.gif] http://www.youtube.com/watch?v=-JA6OkQO ... re=related
da da pogledaj sto vecina danas kaze i kazu da su muslimani bosnjaci pogledaj cio video i nadji sebe
Beba,........... u toj priči ja sebe ne mogu pronaći , ja sam univerzalan , ne kopiram nikoga ,............. kad mi je teško , ja zapjevam ; bože , pomozi svome sinu jedinom ,............ i to je to [muzikafo1.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#603 Post Postao/la beba80 »

mrki62 je napisao/la:
beba80 je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:Beba80 ,....... jel to ovaj , ha [Happy.gif] http://www.youtube.com/watch?v=-JA6OkQO ... re=related
da da pogledaj sto vecina danas kaze i kazu da su muslimani bosnjaci pogledaj cio video i nadji sebe
Beba,........... u toj priči ja sebe ne mogu pronaći , ja sam univerzalan , ne kopiram nikoga ,............. kad mi je teško , ja zapjevam ; bože , pomozi svome sinu jedinom ,............ i to je to [muzikafo1.gif]
O Mrki deklarisao si mi se kao krscanin Alah nema sina

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#604 Post Postao/la mrki62 »

beba80 je napisao/la: O Mrki deklarisao si mi se kao krscanin Alah nema sina
Ne kontaš , ja zapjevam pjesmu , evo ti link i saslušaj početak [Happy.gif] http://www.youtube.com/watch?v=ygNXluFQq6I

Tekst

Pile moje - Valentino

Boze pomozi svome sinu jedinom
Nocas sam bolestan i lud sam za njom
Boze podari malo pameti daj
O pomagaj

Sunce u tvojoj ruci mali dukat zut
Vjetar kroz tvoju kosu putuje na jug
Nebo u zlatnom oku budi sjecanje
Na neke nase godine

Ko princeza je bila uz mene
Usne rumene krale su mi dah

Pile moje zovi me kad ti sreca dodije
Bar malo,malo vise cu te voljeti
Pile moje zovi me kad ti sreca dodije
Uzmene je najbolje

Nemam ni dvorac bijele konje plavu krv
Ulica je moja zemlja,ulica je drug
Samo pokazi mjesec ukroticu ga znaj
Neka bude samo tvoj
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#606 Post Postao/la mrki62 »

Mic_Sokoli je napisao/la:
e moj ti kad tako dobro pjevas zapjevaj nam onu Da te nije Alija....
Ti si isuviše mlad i ne znaš onu pjesmu : Nema te više Alija [muzikafo1.gif]

slika

slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#607 Post Postao/la beba80 »

beba80 je napisao/la:
O Mrki deklarisao si mi se kao krscanin Alah nema sina

Ne kontaš , ja zapjevam pjesmu , evo ti link i saslušaj početak http://www.youtube.com/watch?v=ygNXluFQq6I

Tekst

Pile moje - Valentino

Boze pomozi svome sinu jedinom
mrki oprosti al ovo sto si stavio ti je klasicni sirk molim te posto znas sta je sirk preispitaj sta si stavio pa ako ne mislis da je sirk nekaga al ja bih ovo izbrisao jer ovim mnogi ljudi mogu otic u zabludu

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#609 Post Postao/la mrki62 »

Pjesma Mic , pjesma ima takav naslov a tu pesmu je pjevao Hašim Kučuk - Hoki

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#611 Post Postao/la mrki62 »

Neka njih vidovita, oni su moderni , nisu baš skroz kao arapske vehabije :lol:

slika

slika

slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#612 Post Postao/la beba80 »

Pametniji popusta u svemu osim u jednom a to je ne ne skrnavi velicinu Gospoda ne omalovazavaj Poslanika s.a.a.w. ,ne diraj cast i ugled porodice i muslimanskog svjeta jer u protivnom desit ce ti se kao onom karikaturisti ,a mozda i crnje.

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#613 Post Postao/la mrki62 »

Zanimljivo za vehabije je i ova tema http://www.bol-chat.de/forum/viewtopic.php?f=89&t=4243 [muzikafo1.gif]

slika

slika

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#614 Post Postao/la nella26 »

U Gornjoj Maoči privedeno deset vehabija

U najvećoj združenoj policijskoj akciji na širem području Tuzlanskog kantona i Brčko distrikta, prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla agencija Srna, privedeno je na informativni razgovor deset pripadnika vehabijske zajednice iz sela Gornja Maoča, među kojima ima i žena.

Srna javlja da je u pretresima pronađena i oduzeta određena količina, uglavnom, lovačkog naoružanja, te da su izuzeti mobiteli, računari i računarska oprema..

Na mjestu događaja nalaze se glavni tužilac i dva tužioca Tužilaštva BiH, a u akciji sudjeluje oko 600 policijskih službenika i više desetina vozila i prateće opreme iz svih policijskih agencija u BiH.

Ova akcija provodi se na osnovu akata i naredbi Tužilaštva BiH i Suda BiH, a aktivnosti se provode sa ciljem otkrivanja i krivičnog procesuiranja osoba osumnjičenih za krivična djela - ugrožavanje teritorijalne cjeline Bosne i Hercegovine, napad na ustavni poredak BiH i izazivanje narodonosne, rasne ili vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti, saopćeno je iz Tužilaštva BiH.

Aktivnosti u okviru operativne akcije "Svjetlost" provode se na širem lokalitetu Brčko distrikta i Tuzlanskog kantona, u mjestu Gornja Maoča, sa ciljem pronalaženja predmeta i tragova krivičnih djela važnih za krivični postupak.

Ova akcija najveća je združena policijska akcija u postdejtonskoj Bosni i Hercegovini i u njoj sudjeluju službenici OSA BiH, te policijski službenici Granične policije, Službe za poslove sa strancima, Državne agencije za istrage i zaštitu, MUP-a RS, Policije Brčko distrikta BiH, Federalne uprave policije, Uprave policija kantonalnih ministarstava unutrašnjih poslova u FBiH , kao i predstavnici misije EUPM-a u BiH.

Inače, Gornja Maoča je potpuno izolovano mjesto u kojem dosad nisu važili zakoni države BiH. Djeca u ovom naselju uče po nastavnom planu i programu Jordana.

“Među uhapšenima nema žena sve su muškarci, a nakon kriminalističke obrade uhapšeni će biti predati u nadležnost Tužilaštvu BiH. U akciji je zaplijenjena veća količina vatrenog i hladnog oružja, potom CD-ovi, računari i dokumentacija koji će se koristiti kao dokazni materijal”, kazao je u izjavi Boris Grubešić, portparol Tužilaštva BiH.

Iako u Tužilaštvu BiH nisu željeli saopćiti identitet uhapšenih, kako prenose mediji, među uhapšenima su Nusret (39) i Eldin (34) Imamović, te Džemal Kazaferović (25).

Kako se saznaje, nekoliko fotoreportera i novinara koji su se nalazili na licu mjesta uspjeli su proći policijske kontrole i ući u selo gdje su ih dočekali mještani. Novinari su bili izloženi verbalnim napadima, jednoj novinarki je oduzet fotoaparat i bačen na zemlju.
U akciji koja nosi naziv “Svjetlost” sudjelovalo je oko 600 policijskih službenika i više desetina vozila i prateće opreme iz svih policijskih agencija u BiH.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

Odgovori