... ti takvu romantiku....dobra je dok lozisvidovita_dzemila je napisao/la:hehe pa baÅ¡ romantiÄÂno

... ti takvu romantiku....dobra je dok lozisvidovita_dzemila je napisao/la:hehe pa baÅ¡ romantiÄÂno
ispricala ovo za aceton sefici, kaze ona kod nje bilo obrnuto, umjesto tonika uzela aceton i cistila lice....hahhahabeca_jovi je napisao/la:sta ce me nasmijati nego moja nespretnost...
bila ja na poslu, dosli novi lakovi, ja nalakirala nokte, super crveni lak, i kako sam krenula kuci zamrljam jedan nokat, ali nisam imala vremena tamo skidati...
dodjem kuci, vidim vidi se ipak mrljica, jbg, moram skinuti, a zao mi novi lakovi, svi se hvale kvalitetni pravo, i uzmem ja vaticu i natopim, cistim lak, nista....pritisnem nista ( kontam u sebi ovo je nevidjeni kvalitet) namocim jos vaticu, nista, auuu vec kontam nema mi spasa, kad ja pogledam flasicu, umjesto acetona, uzela tonik za lice...
to samo mogu ja![]()
smijem se upravo, posto zivim u zgradi, izolacija losa, kao da ti komsija u sobi prica, sve se cuje, a kona iznad trenutno stuca, ja umirem od smijeha, meni krce crijeva, a sad rucala, sreca komsije ne cuju...
kajs je napisao/la:Eh, za danas i za sada je za to "krivac" upis od bece ...![]()
na temi Volite li "plitke" ili "duboke"? hladno odgovori - voli kratke ..... teme
beca