Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#646 Post Postao/la im_ex »

" :stupid: znam gdje cu pokusati naci spas ... znam ko bi bio voljan pokazati mi kako da pobjegnem od sebe takve ... od sebe koja siri nacionalnu mrznju, od sebe koja bi mogla usreciti mnostvo druzeljubivih bica kad bih uspjela to zlo u sebi pobijediti ... ma znam ja dobro da bi mi se tad svi radovali, da bih postala jedna od pozeljnijih u drustvu ... on i niko vise ... njemu cu ponuditi da me drzi pod kontrolom, da pokusa da me preobrati ... da, Hamid :P " - sva zadovoljna, prosaputa Zmixa :P

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#648 Post Postao/la im_ex »

... obrati se prvom prolazniku:

"Dobar dan ... molim vas, da li znate Hamida, vjernog clana bol-chata ? IM_ex nekad rece da je on jedna dobra dusa, a njoj se kao mora vjerovati jer je iskrena osoba, pa cak i ja koja ne voli moranje, povjerovah joj i uputih se u ovo traganje za njim.
Pa ... ne znam bas o njemu nesto posebno, znam da nosi naocale ... ah daaaaaa .. znam da je musliman :baa: ".

"uff, al je opet tesko pogoditi da je musliman ako mu je ime Hamid :lol: , simpaticno joj odgovori prolaznik koji nastavi:

"Prolazim pored njegove kuce, zivim stotinjak m dalje od njega ... cuj on i Internet ima :stupid: i sta velis, redovan na tom vasem bol-chatu :stupid: a koji mu je nick tamo, a :D "

...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#650 Post Postao/la im_ex »

"Vidis, Hamide, ja sam ti onaj tezi slucaj, znas :baa: Onaj Ilir je dobar ko hljeb ... tip je, ma da ga svaka pozeljeti samo moze, bez pretjerivanja kazem ... sve je muke i bruke zbog mene osjetio i mozda se vec hladi zamnom pa mu to i ne zamjeram, razumijem covjeka u potpunosti.
Bilo kako bilo s nama ubuduce, odlucih se promijeniti, postati normalna zena ... znaci, to zelim prije svega zbog sebe same a onda, eto, ako me on i dalje zeli ... a na kraju, hocu da sam pozeljna u svakom drustvu, covjece, jel tebi to jasno :mad: Hoces li moci sta da mi pomognes il neces - kazuj odmah!
A ja ... vidis eto, nisam ni ljepotica a ni ruzna nisam ... prosjek neki, jelde ... ama, pogan mi je jezik tako da sama sebe poistovjecujem sa zmijom ... ima tu valjda i neceg urodjenog, nisu mi moji zalud dali ime Zmixa ... pretpostavljam." - rece mu ona.

Hamid tespiha ... kako onako brzo to moze ciniti :stupid: , promatra to mlado stvorenje a misli ... eh, evo sta misli:

...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#652 Post Postao/la im_ex »

Samo sto joj rece da zazmuri ... zvr, zvr zvr ... na vratima se pojavi pasa74 izvinjavajuci se sto nenajavljeno dolazi .... u zurbi je, a mora s Hamidom nesto licno ... nidje veze s vezom sa Zmixom.

Izadjose u avliju da na miru popricaju te ce mu pasa74:

" Jel, jarane ... ti ono bas od puno stosta lijecis, kako sam cuo. Jel to love radi il si bas nadaren- reci mi sad najiskrenije jer, ovo sto me nagna da potegnem ovako dalek put da bih te pitao, nije sala, ako mi vjerujes, brate. Nekako te rjedje bilo u zadnje vrijeme s nasom rajom u drustvu ... mozda ti i ne znas u kakvoj je nevolji nasa IM_ex :huh: "

Hamid: " Sta se desilo ?? :stupid: "

...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#654 Post Postao/la im_ex »

pasa74 :

" Ma sta da ti duljim ... jednom recenicom ce ti sve biti jasno :

Nakon jaceg zemljotresa, koji se desio bas nakon sto je Laka, predstavnik BiH, odnio pobjedu na Evroviziji u Beogradu, s pomalo neobicnom pjesmom na IM_ex-ov text, sviju nas je pomalo strefilo, al ona, ona se vise niceg ne sjeca, jarane :( "

...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#656 Post Postao/la im_ex »

pasa74:

" Ma ne moze propasti Evrovizija ... mi smo pobijedili :baa: ... a ona ... ma sta ja znam, mislim da ju nece doktor tek tako bas meni u ruke dati ... ko sam joj ja, :baa: Mislim, nemam nikakve ovlasti nad njom da bih ju morao preuzeti.

I znas sta ... sto li si se tolko za nju zalozio, ni ti joj, kolko znam, nisi nista vise od mene, ono ... bas si me sad ono ... ma kako da ti kazem ... sroz'o (da ne lanem :D ) ... bas si me sroz'o :baa:
I ko je to ona ... da bih se ja blamirao tam s onim Brkom77 koji ju gotivi eto isto tako k'o i ti sto ju gotivis. Mislim, nije mi u interesu, jarane ... eto, pa ti sad udri po meni, prezivjet cu, valjda. :-k "

Tisinu koja je stupila i koja je bolila vec dva prijatelja narusi Zmixin vrisak ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#658 Post Postao/la im_ex »

Cutali su dok je pasa74 munjevitom brzinom vozio ... ma sta vozio, letio je njegov BMW. Nekad, nakon sat vremena voznje, kao da ga je malo grizla savjest rece ono vise sebi u prsa:

" Koji je interes moje posjete, pitas ... ah, jarane ... tesko je to za objasniti, ustvari, nemoguce je da ti objasnim. I nemoj mi vise postavljati direktna pitanja s njom u vezi, nemoj, preklinjem te!"

Hamidu kao da neko tresnu podobru samarcinu ... kao, vidi da tu ima nesto, il da je mozda bilo nesto ... ma sad mu vise nista nije jasno.
Cudi se ... ovako ga gleda :stupid: bez rijeci ... ccc, [-( "ma sta li mu je" - misli u sebi.

Hamide, ona je u Beogradu, nije u BiH :D ... u Beogradu, u bolnici ... i drugi su jos tamo al se vec spremaju za izlazak iz bolnice, al bez nje .. da znas, samo :D

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#659 Post Postao/la sabinax »

Put nije bio dug...ali Hamid je smisljao na koji naèin Im_ex povratiti pamcenje...usput su nekoliko puta morali stati da Hamid pokupi ljekovite trave kao sto su Èuvarkuæa, kunica i drijenova ¹iba...."mislim da ce seansa biti bolna po Im_ex": pomisli Pasa74....
Napokon stignu pred bolnicu...zurno izidose iz BMW-a i potrèa¹e u sobu 405 na 4-tom katu...gdje je IM-ex...lezala prazna pogleda....
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#660 Post Postao/la im_ex »

Pogled usmjeri ka vratima na kojima na tren zastadose dvojica jarana koji, iako znajuci njeno trenutno stanje, nisu bas bili spremni kako se postaviti u datom momentu.

Pogled joj je bio skoro pa djecije nevin ... osmjehnula se, bar to je bilo itekako vidno.
Sta su mogli jarani drugo pomisliti vec da se ona pita - a ko li su sad ova dvojica simpaticnih muskaraca.

....

Odgovori