hejjjj papanka no sikiriki ženopapanka je napisao/la:Evo kako je i red.
Nova sam na ovom forumu. Neznam šta da kažem o sebi, ali eto.
Nakon 10 godina veze ostala sam sama sa puno puno slobodnog vremena. U ovom gradu sam stvarno papanka, nemam prijatelja, nemam s kim porazgovarati, popiti kavicu.
I eto to je razlog, Å¡to sam na ovoj stranici koju sam sasvim sluÄÂajno pronaÅ¡la. Nadam se da ćete me prihvatiti.
Novi kolacici
Re: Novi kolacici
Hej ljudi hvala vam na dobrodošlici, svima vam šaljemtequila je napisao/la:papanka dobro dosla nam![]()
![]()
papanka dobro nam dosla
s nama ti nece biti dosadno nadam se ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
od mene, od srca dobrodoslica za papanku, na bolje mjesto nisi mogla uletiti, sigurno!
dobrodosla papanka i taj iskreni andro...ko zna hoce li jos stogod upisati ![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!
Make my day!- odysseus
- Zvijezda foruma

Dobrodoslica i od mene... ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Svijet moje maste! I igra moga duha!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
papanka je napisao/la:Evo kako je i red.
Nakon 10 godina veze ostala sam sama sa puno puno slobodnog vremena. U ovom gradu sam stvarno papanka, nemam prijatelja, nemam s kim porazgovarati, popiti kavicu.
I eto to je razlog, Å¡to sam na ovoj stranici koju sam sasvim sluÄÂajno pronaÅ¡la. Nadam se da ćete me prihvatiti.
dobro dosla papanka
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
naravno,dobro dosla i hodi vamo da te ciko coknepapanka je napisao/la:Evo kako je i red.
xxx...