Nastavi pricu
Visoko je Visoko velim vam ja, hajd te najpre na burek pa ce mo onda otic tamo na te piramide, vjerujte mi raja nema se sta tamo jesti, a rekli su od ljubavi se ne zivi
A i vode da se napijemo sa Begove cesme, neka svezina proljeca udarila .......
A i vode da se napijemo sa Begove cesme, neka svezina proljeca udarila .......
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
"Ne zna Im_ex ne pitaj nju, nesreco, znas da je izgubila pamcenje...odvest ce nas na Vi¹kovo a ne u Visoko......"...vice sabinaX, "zna li tko drugi????????"
Upravo u to vijeme mali privatni avion s LAFF-om u njemu prelijece iznad raskr¹æa.......nagnuo se LAFF kroz prozorcic i gleda dole......
Upravo u to vijeme mali privatni avion s LAFF-om u njemu prelijece iznad raskr¹æa.......nagnuo se LAFF kroz prozorcic i gleda dole......
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Halo aman, znaci mene ipak niko ne uzima za ozbiljno, hocu da prostamo kaldrmom carsijskom stici ce mo do tih piramida, zene stan te malo - ovo ljutito
Sad ima i kahvu da popijemo i limunadu pa teko odna idemo dalje.
Sad ima i kahvu da popijemo i limunadu pa teko odna idemo dalje.

"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
IM_ex ako me jednom poljubis ima da ozednjim do Visokog nista ne brini - verujemo mi tebi
al sad hocu u Sarajevo, evo ode covjek kako da se ja sa vama zenam snadjem sad :-k zamisljeno ce
al sad hocu u Sarajevo, evo ode covjek kako da se ja sa vama zenam snadjem sad :-k zamisljeno ce
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...