Nastavi pricu
Visoko je Visoko velim vam ja, hajd te najpre na burek pa ce mo onda otic tamo na te piramide, vjerujte mi raja nema se sta tamo jesti, a rekli su od ljubavi se ne zivi
A i vode da se napijemo sa Begove cesme, neka svezina proljeca udarila .......
A i vode da se napijemo sa Begove cesme, neka svezina proljeca udarila .......
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
"Ne zna Im_ex ne pitaj nju, nesreco, znas da je izgubila pamcenje...odvest ce nas na Vi¹kovo a ne u Visoko......"...vice sabinaX, "zna li tko drugi????????"
Upravo u to vijeme mali privatni avion s LAFF-om u njemu prelijece iznad raskr¹æa.......nagnuo se LAFF kroz prozorcic i gleda dole......
Upravo u to vijeme mali privatni avion s LAFF-om u njemu prelijece iznad raskr¹æa.......nagnuo se LAFF kroz prozorcic i gleda dole......
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!
Make my day!Halo aman, znaci mene ipak niko ne uzima za ozbiljno, hocu da prostamo kaldrmom carsijskom stici ce mo do tih piramida, zene stan te malo - ovo ljutito
Sad ima i kahvu da popijemo i limunadu pa teko odna idemo dalje.
Sad ima i kahvu da popijemo i limunadu pa teko odna idemo dalje.
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
IM_ex ako me jednom poljubis ima da ozednjim do Visokog nista ne brini - verujemo mi tebi
al sad hocu u Sarajevo, evo ode covjek kako da se ja sa vama zenam snadjem sad :-k zamisljeno ce
al sad hocu u Sarajevo, evo ode covjek kako da se ja sa vama zenam snadjem sad :-k zamisljeno ce
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...