jest i on raja,,,sam nece na pendzer da dode,,izgleda se boji visine,,,
kad vidis procitaj i odgovori inace nisi mi u prijateljima,,,odma te brisem,,,
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Et , proÄÂitao ,............. Å¡ta ćemo sad ?Bebana_de je napisao/la:mrki me je nasmejo ,,,do bola,,,
ma jok kasno palis,,,vec sam te ja,,kliknila,,,mrki62 je napisao/la:Et , proÄÂitao ,............. Å¡ta ćemo sad ?Bebana_de je napisao/la:mrki me je nasmejo ,,,do bola,,,
Jel treba da odgovorim
paparaci je napisao/la:humoristicka emisija "Böse Mädchen" (zle djevojcice)
Bebana_de je napisao/la:LAFF je napisao/la:A ova bebana mota pojmove...Bebana_de je napisao/la:zar nam crte lica nisu slicne,,
samo sto ja imam truncicu osmjeha na licu..
Ova slika nije stara i licno je tvoja ona ide tamo u slike clanova u zatvorenom dijelu foruma, a slike stare bezobzira da li bilo crno bijele sto si stavila tamo u clanove foruma postavis Oko moje ovdje
kuzis
Slusaj ti mene oko moje,,,,,nemere vama niko da udovolji,,,stavim fotku vamo kaze ne tamo,,,stavim tamo fotku ,,kazu ajd vamo,,,i opet ja motam pojmove...hmm
ma koga vi setate nisam ja golub,,,
![]()
jos pitam exstra becu i ona veli,,na zatvoren dio,,,
ustvari vidio si sta je napisala,,,eto ja stavim ovdje sliku ,,,sad tebi nije pravo,,,
ma kome da udovoljim,,,![]()
Drugo,moja slika je crno bjela i neka stoji ovdje ,,molim vas,,,,,jel ne trpim vise selidbu
,,
vidovita_dzemila je napisao/la:kaže tata u njih na poslu se pojavio miÅ¡ i naÄÂeo im 27 kinder jaja
![]()
postavljali mu razne miÅ¡arice, ljepila, po tome slatkiÅ¡e, suho meso ali niÅ¡ta. pametan ko jerry. nakon Å¡to su premjestili jaja u drugu prostoriju poÄÂeo im jesti kolumbo ÄÂokolade![]()
ala ima dobar ukus taj miš