a jel moram imati kljuc....ili si me izbacila...ili mogu procitati bez logiranjaIM_ex je napisao/la:Znas gdje mozes da saznas, pa i da glasas, al, ne da ti tvoj inat ... eto ti ga na

a jel moram imati kljuc....ili si me izbacila...ili mogu procitati bez logiranjaIM_ex je napisao/la:Znas gdje mozes da saznas, pa i da glasas, al, ne da ti tvoj inat ... eto ti ga na
taman tako dojba pozdrav jos jednom za tebe a one nek me ignorirajudojba je napisao/la:pozdrav diso a ovo dvoje nek se inate
ko ignorira...ja te gore opalila pozdravom :mrgreen:diisaaa je napisao/la:taman tako dojba pozdrav jos jednom za tebe a one nek me ignorirajudojba je napisao/la:pozdrav diso a ovo dvoje nek se inatei dalje
Moras imati kljuc.sabinaX je napisao/la:a jel moram imati kljuc....ili si me izbacila...ili mogu procitati bez logiranjaIM_ex je napisao/la:Znas gdje mozes da saznas, pa i da glasas, al, ne da ti tvoj inat ... eto ti ga na
ma koga ja to vidim.....pozdrav zapisnicar :mrgreen:zapisnicar je napisao/la:selam i vozdra raja
sabinaX je napisao/la:ma koga ja to vidim.....pozdrav zapisnicar :mrgreen:zapisnicar je napisao/la:selam i vozdra raja
Salim se, bona BinosabinaX je napisao/la:hmmm kad malo bolje razmislim....mozda sam ja to samo sanjala da se igram sa zapisnicarem