malkice sam umorna, puno sam slavila preko vikenda, rodjendan,rostiljanje i sada bi se rado svojoj maci pridruzila jer ona jos uvijek pajki :chuckel: :chuckel: pravo sam umorna, a ti jesi se ti napajkila dobro
Centar snova mi je bio blizu,al ga ne stigoh....jos malo mi falilo da ga capim ,ma spavala tek toliko da odmorim........kazes maca ti jos uvijek spava?ma razbudi je malo........ne valja da je toliko`uspavana`
anatomija mace je bas takva,prezderava se i kad joj ne treba,pa onda poslije povraca ....eto,moram sad da stavim novi avatar maca.......mijaouuuuu.......
jaranice moja, fakat si u pravu :chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel:
Hajd stavi neku macu na tvom avataru neku pepu i debelu mijaaaaaauuuuuu :inlove:
Centriraj pogled...da,da,gore.......vidis?ne desno!gore,gore..........eh,vidis to malo slatko stvorenje? :inlove: to sam ja ah ne ,ovaj malo mace......koje kaze meow Mel.......
Nova ja!hahahahahhahahaa.....jesam li ti lijepa,boga ti,priznaj...........one su mi omiljene zivotinje,kako samo gledaju u tebe sa onim vodoravnim zjenicama.........i kazu`me-e-e-e-e`
valja se to ona po krevetu mislim stoji na krevetu ili sta???
Pa isto je slatka sa svojim usima kako visu dole isto knufffi knuddel :chuckel: :chuckel: