Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?

Diskusije o politici sa prostora ExYu ...
Odgovori
Poruka
Autor/ica
Dzevad_1979
Pocetnik

#77 Post Postao/la Dzevad_1979 »

BoSoNoGa je napisao/la:Ne podrzavam apsolutno, jer je i laiku(onaj koji nezna puno) vise jasno
da terorizma malte ne i nema( ima onaj iscenirani od strane
SAD-a).... A u Americkoj drzavnoj administraciji je pojam
''interes'' zamijenjen sa pojmom ''terorizam'' i u tom grmu
lezi zec sto bi se reklo....a naftna polja su jakoooo,jakoooo
vrijedna!

sla¾em se s ovim a mislim da je jos mnogo toga u igri

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Re: auuuuuuuuu

#81 Post Postao/la pasa74 »

belly_dancer je napisao/la:
sandzacki-pasa je napisao/la:brastvo i jedinstvo,stavam je to,menije brat samo stomiga mama rodi,i braca muslimani,adrugo,,,,,,benzin uhhhhhhhh nemojteme sekirat takovam allaha.cuj brko,gdesi brko jebote,jesil i beograda jebote.
a ja ti dragi moj,pokusavam rec da i ta tvoja braca muslimani rade S****,i da i oni ubijaju ljude,neduzne..sta ti sad nije jasno?i daj se,zaboga,malo potrudi oko gramatike!!
vidim ja da si ti pobrkala termin "terorist" sa musliman!!!
ali da malo vise pratis desavanja u svijetu od trbusnog plesa cula bi za termin ili skracenicu IRA,ETA,KKK,CRVENA ARMIJA,USTASA,CETNIK,CIA i drugi i znala bi da su to teroristicke organizacije i mozes li zamisliti,nisu muslimanske,stvarno za ne povjerovati,jel de?jedina legalna medju njima je CIA,americka obavjestajna sluzba koja monitira sve(uglavnom)teroristicke napade i pripisuje ih al kaidi...
da koristis mozak kao sto radis sa trbuhom nebi muslimane nazivala teroristima,ne barem ti jer USTASA je terorista koji dolazi iz tvoje zemlje draga plesacice.ako si isla u skolu vjerovatno si cula za Jesenovac ili mozda nisi...negirati mozete ali istina je da je postojao i da su tamo ustase,koji su uglavnom bili katolici pocinili nevidjena zvjerstva nad "neduznim" civilima.kazem mozete negirati kao i cetnici Srebrenicu i druge gradove gdje su pocinili zlocine(kazem cetnici jer svi srbi to nisu),ali istina je da su pocinjeni zlocini..;da ih nemislis pripisati muslimanima mozda...
zelim ti skrenuti paznju na jedno,nadam se da ce tvoj sicusni mozak biti u stanju to shvatiti,teroristi su svi oni koji ugnjetavaju i ubijaju druge bez obzira na VJERSKU pripadnost.
i jos jedan savjet za kraj,posjeti one teme tipa volis li oralni ili analni sex,volis li pozu 69,ili od straga to ti bolje lezi od ovih koje,ipak nisu za djecu a usput jos za one ne upucene kao sto si ti..........

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#84 Post Postao/la ra-ja »

ekranka je napisao/la:da kazem da mi se svidja sto si napisao ,al se bojim da me ne osude opet hehe =D>
A zasto bih tebe neko osudjivao...ti hrvatica a podrzavas @pasu74 koji ispravno djeluje ...mislim pise.... :)

Znaci ti re4alno gledas stvari ... :baa:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Re: auuuuuuuuu

#86 Post Postao/la belly_dancer »

jaran1 je napisao/la: gologuza, Hitler je bio tvoje vjere i ubio 60 miliona ljudi i sta sada
i vjeruj mi da mi se jednako gadi..i smatram da je zivot zavrsio premirno nego kako bi mu ja priredila..

dode mi slabo samo kad citam Anu Frank..

valjda si dosada svatio da sam borac za svacija prava..ja muslimane neizmjerno postujem i sve..i neslazem se samo s tim da je samo jedna strana kriva..to je sve...
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#88 Post Postao/la belly_dancer »

jaran1 je napisao/la:Cmokic gologuza :biggrin:
za takve izjave imamo oFF procaonicu,a mogu ti cerka bit.. :P

nego dal si me sad svatio to za hitlera i ostale bandite? :-k

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#90 Post Postao/la belly_dancer »

zboris istinu jarane..s tim se slazem..ljepo receno..
nije dobro uzimat strane,jer tako omalovazavamo druge strane.a to nije u redu jer su ljudi razliciti,dakle ne misle svi ameri ili arapi da je terorizam ili nadmoc ok..to je to.. :biggrin:

Odgovori