Sta vam prvo padne na pamet kad se probudite?
- Dzevad1979
- Ucesnik diskusija
poruka
grah
Ma kakvo te zlo spopalo :biggrin:ekranka je napisao/la:Ovako mrkimrki62 je napisao/la:Pa drugi put i mene zovni - da dijelim s tobom tu dobrotuekranka je napisao/la:nista lose ,dapace..
Znam da se salis i ne uzimam ti za zlo
©alio se ili ne - ni¹ta nije zlonamjerno
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ne bje¾i od istine - mi smo puni ¹ejtana i ¹ejtanluka, jedino ¹to nam treba hrabrost da bi to i priznali ,.................... uf , jesam ti ja hrabar - evo ja priznajemekranka je napisao/la:
sve su to sejtanove zamke neko mi reko hahahah
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ono ¹to mislim ,..... je daleko od oèiju :ballbounce:ekranka je napisao/la:ma radi ono sto mislis da trebasmrki62 je napisao/la:Ne znam kako to vama u Afganistanu uspijeva - ovdje bogme te¹koekranka je napisao/la:
pa ja to stalno napominjem ,ali se i odupirem
Ono ¹to je daleko od oèiju ,....... daleko i od srca :-k
Ono ¹to je daleko od srca ,....... sad sigurno drugi neko ,............ pr,..........