Jel Izrael ratovao i komadao Egipat i Jordan , zašto Arapska liga šuti sve ove godine ?TORG je napisao/la:KO JE OVDE SAD TERORISTA
Palestina
Re: PALESTINA
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Re: PALESTINA
Mic , de se ti i tebi sliÄÂni pozanimajte koje zemlje graniÄÂe sa Izraelom i zaÅ¡to su Egipat, Jordan i Saudijska Arabija stale na stranu Izraela ?Mic_Sokoli je napisao/la:
Naravno nisi opterecena Mrznjom kadti se j... za Muslimane koji bivaju ubijani bas iz razloga sto nas je mnogo takvih kao ti sto samo svoju g.... gledaju.
Sta mene briga kako ti se otac zove ili muz,nego namjesto da udjes i napises suosjecanje sa palestinskim narodom ti udjes i napadnes Muslimana koji djeluje po Islamskim propisima.
E sad ako tebi ti propisi nisu poznati ili ako bi ih ti mjenjala nije ti niko kriv.
Islamski propisi po ovom pitanju su navedeni u ovoj temi,sjedi i procitaj temu pa ces vidjet.
Slobodno imaj ti svoj stav,al je taj stav koji ti i neki imate je Bosnu zivota kostao.
Sram te bilo.
Kad su vas u Bosni klali,nalazio sam se ovdje i vjeruj mi i tada je bilo pametnih kao ti koji bi rekli pa dole su svi krivi i srbi i Muslimani i Hrvati.
Ako ne vjeruješ , to boldirano kopiraj , postavi na Google i piše ti na par stranica - koje su to objavile.
ZaÅ¡to to postavljam ? Zato da ti objasnim da mi nismo nikakvi vjernici ( sa podruÄÂja bivÅ¡e Yu ) spram Egipta, Jordana i Saudijske Arabije.
Ja svo vrijeme upućujem na srž problema a ne samo na napade.
Ti napadi ne bi bili da Palestinci imaju dobro vodstvo i dobre komšije.
Pisao sam i u vezi Kosova i Hamasa i ja sam ubijeđen , da Kosovo ima Hamas , bilo bi na Kosovu danas krvavo.
Vi imate vjerovatno drugaÄÂije miÅ¡ljenje i na slijepo svaljujete svu krivicu na Izrael s tim dajete slobodne ruke raznim ratnim profiterima, koji se bogate na raÄÂun vlastitog naroda .
SvaÄÂiji napad i agresiju osuÄ‘ujem al prije toga je većinski dio krivnje na vodstvu , koje tjera neki svoj mak na konac .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!