tebi smjesno,a ja dusu nisam ,,,,,,, bljak,,,vidovita_dzemila je napisao/la:tip uzeo i brise prst od trotoar,,joj
,,,kad nije mogao da obrise taj prst od trotoar,uze klosar i obrise od putokazni znak ,,,
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
tebi smjesno,a ja dusu nisam ,,,,,,, bljak,,,vidovita_dzemila je napisao/la:tip uzeo i brise prst od trotoar,,joj
,,,kad nije mogao da obrise taj prst od trotoar,uze klosar i obrise od putokazni znak ,,,
nnejra je napisao/la:Uvijek se zgrozim kada vidim da neko istrese nos na ulici, onako prstima i onda se kao joÅ¡ istim tim prstima obriÅ¡e. Isto tako kada neko ispljune iz " dubine duÅ¡e " onaj zeleni sekret. Ima joÅ¡ groznih stvari kao kada neko tuÄÂe dijete na ulici, a ono baÅ¡ onako žalosno jauÄÂe i moli da prestane. Od toga mi se diže kosa na glavi.
ima nas osjetljivih i gadljivih, ne moras doslovno opisivati.......fakat fali smajli koji povraćannejra je napisao/la:Uvijek se zgrozim kada vidim da neko istrese nos na ulici, onako prstima i onda se kao još istim tim prstima obriše. Isto tako kada neko ispljune iz " dubine duše " onaj zeleni sekret.