saburi, ziv bio. pokazace i dokazace ti se i svima nama
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Kamo puste sreće da je to slamica, ..... to je odurna istina,.... jedno je vjerska pravila, koja postoje za one koji hoće i žele da se drže a drugo je zakonska regulativa sa vjerskim osnovama .paparaci je napisao/la:mrki, hvatas se za slamcicu - kao i obicno![]()
saburi, ziv bio. pokazace i dokazace ti se i svima nama
mrki62 je napisao/la: Premalo poznaješ ostali islamski svijet i na tvom mjesu ja se na ovakve teme ne bih javljao
No sikiriki, meni nije nikad dosadnopaparaci je napisao/la:
taman posla. pa bilo bi ti dosadno![]()
Aha, samo ne voliš istine , jer istina te boli , hapaparaci je napisao/la:
ne poricem ja da nema takvih slucajeva kao sto si postavio i gorih! daleko od toga!
Pa navedi bar neku državu gdje se to drže pravilnog primjenjivanja , hajde da vidimo i to ÄÂudopaparaci je napisao/la:stvar je pravilne primjene serijatskih propisa. a svi oni koji zive u drzavama gdje se isti primjenjuje trebaju i moraju ga poznavati i postovati, da bi bili sacuvani kaznih koje slijede na neki prekrsaj!
Kriminala ima svugdje, samo ga ti ne vidiš ,............ reci koja država te zanima, da nađemo nešto i za tvoju dušupaparaci je napisao/la: vidis, uvijek ili obicno se uzimaju samo za primjer ovakve stvari kao sto si ti postavio. a bilo bi interesantno istraziti kolika je stopa kriminaliteta
i te kako volim istinu. zasto bi me bolila?! ja znam svojemrki62 je napisao/la:Aha, samo ne voliš istine , jer istina te boli , ha
Pa navedi bar neku državu gdje se to drže pravilnog primjenjivanja , hajde da vidimo i to ÄÂudo
Kriminala ima svugdje, samo ga ti ne vidiš ,............ reci koja država te zanima, da nađemo nešto i za tvoju dušu
Nevaljala opcija pa ma od koga bila,.... nema uporišta u današnjem svijetu .beba80 je napisao/la:Braco i sestre da vas obavjestim na ovu temu vidite ovo sta kaze krivicni zakon ako covjek ubije covjeka?ubici moze bit oprosteno IZ NEHATA UBISTVO,moze se blaze kazniti il dugotrajni zatvor zavisno sta ljudi tuzioci stave po clanu.E gledaj te sad sta kaze serijat odnosno sta naređuje GOSPODAR ako neko ubije imate pravo vratit istom mjerom a bolje oprostit .
U pravu si Mrki i steta sto nema ja kad bih ubio i znao da me isto ceka vjeruj da ne bih ubio,a ti?mrki62 je napisao/la:Nevaljala opcija pa ma od koga bila,.... nema uporišta u današnjem svijetu .beba80 je napisao/la:Braco i sestre da vas obavjestim na ovu temu vidite ovo sta kaze krivicni zakon ako covjek ubije covjeka?ubici moze bit oprosteno IZ NEHATA UBISTVO,moze se blaze kazniti il dugotrajni zatvor zavisno sta ljudi tuzioci stave po clanu.E gledaj te sad sta kaze serijat odnosno sta naređuje GOSPODAR ako neko ubije imate pravo vratit istom mjerom a bolje oprostit .