DOLASKOM NA FORUM MISLILA SAM DA CU NESTO I DA NAUCIM,,,nisam nista novo naucila...jer nisam imala kvalitetnih sagovornika...Jedino sto sam se naucila...da netreba nikada vjerovati nikome a posebno drugaricama...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Sacuvaj me boze

Ra-Ja je napisao/la:Nasmijalo me bas to sto ljudi samo lazu i petljaju nemaju petlje da kazu ..svoje pravo ime...a ovje mlate pratnu slamu...
DOLASKOM NA FORUM MISLILA SAM DA CU NESTO I DA NAUCIM,,,nisam nista novo naucila...jer nisam imala kvalitetnih sagovornika...Jedino sto sam se naucila...da netreba nikada vjerovati nikome a posebno drugaricama...![]()
Sacuvaj me bozeprijateljice ,a od neprijateljice cu se sama sacuvati ..
![]()
Dankeschön @laffe...da li je to kritikaLAFF je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Nasmijalo me bas to sto ljudi samo lazu i petljaju nemaju petlje da kazu ..svoje pravo ime...a ovje mlate pratnu slamu...
DOLASKOM NA FORUM MISLILA SAM DA CU NESTO I DA NAUCIM,,,nisam nista novo naucila...jer nisam imala kvalitetnih sagovornika...Jedino sto sam se naucila...da netreba nikada vjerovati nikome a posebno drugaricama...![]()
Sacuvaj me bozeprijateljice ,a od neprijateljice cu se sama sacuvati ..
![]()
![]()
![]()
@ra-ja prolupala
nella26 je napisao/la:Dogovoram se sa Becom da se nadjemo i već je trebala krenuti ja je pitam šta radi zašto nije krenula kaže ona "evo stojim u gaćama"![]()
nella26 je napisao/la:Dogovoram se sa Becom da se nadjemo i već je trebala krenuti ja je pitam šta radi zašto nije krenula kaže ona "evo stojim u gaćama"![]()
paparaci je napisao/la:upravo ova dva bisera sa pocetne.
citajte odozdo prema gore.
Hafiz46
* Upisano u 13/05/2009 23:14
*
Prijavi
Posalji
Hvala slatki, jasam rodjen da pisem. Samo nazalost pisem i ovako teske komentare.
Slatki_33 Online
* Upisano u 13/05/2009 23:09
*
Prijavi
Posalji
Hafize Efendija, svaki tvoj komentar je jako, jako dobar! ti kao da si neki genicar!
![]()
![]()
![]()
ovo nema ni u pm!![]()