KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Dobar glas daleko se cuje, a los jos dalje. Ukoliko budete lose postupali Vasi protivnici ce se radovati zbog toga i slavi ce Vas poraz.

Zivecete harmonicno tek, od trenutka kada strah i strepnja isceznu iz Vas. Morate imati dovoljno vere u sebe i u licne sposobnosti.
Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a VaÅ¡im saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedniÄÂke poslovne planove. Svoj neuspeh možete objaÅ¡njavati na razliÄÂite naÄÂine, ali krivica je zajedniÄÂka. Nema razloga da se ponaÅ¡ate suviÅ¡e sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte neÄÂiju priÄÂu i emotivne namere. Sugestija: PriuÅ¡tite sebi neke lepe sitnice, kao recept za dobro raspoloženje.
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)

U velikom ste zakasnjenju i sa manjkom novca. Potrebna Vam je bolja organizacija vremena i aktivnosti. Nemojte stvarati nove dugove.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Zlo se ne leci ravnodusnoscu, kao sto se ni problemi ne resavaju odustajanjem. Nemojte sedati na minu, vec naucite da je deaktivirate.
Nemoj te usredsredjivati svoju snagu na jednog malog misa .dok na vasim vratima psi laju.Opasnost je tamo gdje je "Izvor"Zato nemojte upetljavati vlastiti konopac , vec naucite da ga rijesite....
Imacete dovoljno uspeha i srece skoro na svakom koraku. Ipak, Vasa sreca nije potpuna dok ne usrecite one koje volite.
I najaci bedem ili kuca se moze srusiti iznutra. U sustini najveca opasnost uvek dolazi iznutra, a ne spolja. Nemojte zavaravati sami sebe.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ako pobednik ne vidi porazenog, onda je to velika "kazna". Nije sustina u tome biti na pocasnom mestu, jer sa vrha najlakse se pada. A pad, moze bit i lom.