nevolim prevare ali ko od nas nije bio u situaciji da prevari i da bude prevaren.zato ako osoba koja je prevarenna nije povrijedjena ili nezna,onda mislim da je i to OK...
covjek sam modernih shvatanja
nisam ja pedercina da bi znao odgovor.. ,ali cu reci svoje misljenje,kad vidim negdje muskarce koji se ljube na javnom mjestu,dodje mi da ih isutam nogama,onako krvnicki,ali kasnije kad razmislim kazem sam sebi,sta ti je bolan za pederima,neka se j..u koliko hoce samo sto dalje od mog s...a!!!!!
da li si imala ili dozivjela neku situaciju u kojoj ti je partner bila zena ili te je pokusala bariti
po prirodi sam skroman covjek mada djelujem drugacije,da bi bio sretan ne trazim puno,lijepa rijec i topli osmjeh su dovoljni.ali najsrecniji sam kada sam sa mojim kcerkama i suprugom.i jos me cini sretnim ako nekom mogu pomoci na bilo koji nacin...
pogresno shvacen moj odgovor,htio sam reci da je inspiracija neophodna da bi covjek moga neke stvari da uradi a da se ne muci.inspiracijua za sex je potrebna kao recimo i pjesniku da bi napisao neku finu rimu.inspiracija u sex je nnacin na koji ti je parner prisao,pogled sa kojim te pogledao ili dio odjece (ne)ima na sebi...a inspiraciju u sexu trebamo da bi partnera doveli do zeljenog uzitka...
ne nije inspiracija,opet pogresno shvacen komentar,ni ja nisam osoba koja bi mastala o jednoj a spavala sa drugom zenom.mislim da je to podlo i nisko,NISAM TAJ TIP.............
inspiracija moze biti lijepa zena za razne osnove ili muskarac a da ne bude nista u vezi sexa...