jbg sad me hvale i one sto prije nisu poznavale ono prije 4-5 godSelma24 je napisao/la:ejjj komsija pa ko ce ako necu ja?ovdje samo te selma poznaje......a ote tamo te sigurno hvale po zivinicama!!!
Napisi neku istinu o osobi iznad
-
zivinicannn
- Svakodnevni prolaznik

Re: Napisi neku istinu o osobi iznad
Zivinicannn je napisao/la:jbg sad me hvale i one sto prije nisu poznavale ono prije 4-5 godSelma24 je napisao/la:ejjj komsija pa ko ce ako necu ja?ovdje samo te selma poznaje......a ote tamo te sigurno hvale po zivinicama!!!
hahahah sad tek vidjele sta su propustile ha
-
zivinicannn
- Svakodnevni prolaznik

tako ti je to
al imam dvije cure ko sestre mi stvarno citav zivot ih znam i citav zivot sa njima...stvarno ko ima sestru divim mu se... ocu bas neki dan kazem napravi mi ba sestru ebote...oce cojk da me udara kaze ti nisi normalan
Zivinicannn je napisao/la:tako ti je to![]()
.. ocu bas neki dan kazem napravi mi ba sestru ebote...oce cojk da me udara kaze ti nisi normalan
Joj tebe
-
zivinicannn
- Svakodnevni prolaznik

hahha sto mene hahaSelma24 je napisao/la:Zivinicannn je napisao/la:tako ti je to![]()
.. ocu bas neki dan kazem napravi mi ba sestru ebote...oce cojk da me udara kaze ti nisi normalan
Joj tebe![]()
-
zivinicannn
- Svakodnevni prolaznik

pa sto hahahha prije mozda 7-8 mjeseci mene i brata istjero iz kuce hahah malo se zezali sa njim on ozbiljno shvatio
Zivinicannn je napisao/la:pa sto hahahha prije mozda 7-8 mjeseci mene i brata istjero iz kuce hahah malo se zezali sa njim on ozbiljno shvatio
hahahhaha ehh neka te je malo ispuro vani....
-
zivinicannn
- Svakodnevni prolaznik

stavrno zvao ga dva dana nece da se javi na telefon ni meni ni bratu uvijek sa mama javi hahah i pita sta ste mu uradiliSelma24 je napisao/la:Zivinicannn je napisao/la:pa sto hahahha prije mozda 7-8 mjeseci mene i brata istjero iz kuce hahah malo se zezali sa njim on ozbiljno shvatio
hahahhaha ehh neka te je malo ispuro vani....![]()
-
zivinicannn
- Svakodnevni prolaznik

slabo je tu.... ![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)

" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."