Nastavi pricu
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
srljao je tako tim sumskim sokakom i razmisljao kako da se snadje za odjecu za tako kratko vrijeme. nije ni dovrsio te misli, kad mu u susret ide Dare sav ljutit. vorni ga onako zbunjeno upita, sta je razlog tome. na to ga dare umalo nije nakoutirao od bjesa! koga ti pravis budalom? -rece Dare. -ne kontam te bolan, sto budalom? sta ti je covjece? (vorn ce ti njemu). - ma daj ne pravi se lud! kako si mi mogao to uciniti?! znas koliko je volim i sta mi znaci tequila! - ma daj Dare, care, sta ti je?! ne budi lud! pa nisam necovjek! ona je mene ganjala. trebalo joj je rame za plakanje, jer si je jako povrijedio! a meni nije samog do sebe! imam sastanak sa dragom, a vidi me kakav sam! - izvini druze, nisam znao da je tako! meni je to sve drugacije izgledalo!(Dare ce ti) - ma vjerujem ti, ali nisam imao drugog izbora. morao sam se dati u bjeg od dzemkine kamere i njezinih i papayinih pogleda.... nego, mozes li mi pomoci? daj mi hlace, svega ti!....
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
"Sad ih, sad ih, Vidovita ..."
- papaya ce poskakujuci pred prizorom dvojice nagih mladica
... i vec se vidi kako se navece kad bude sama zavaaaaalilaaaaaaa u fotelji ispred tv-a ... vracajuci snimak ko zna kolko puta ,sve dok ne zaspi.
:stupid:
"payo ... payooooooooooo " ... zajauka Vidovita.
" de suti sad ... pricacemo kad vec imanemo snimak :baa: (bona
)" - papaya ce.
"payooooooo ... baterija ... prazna
" ... jedva imajuci glas od razocarenja, Vidovita ce.
papaya - "ma daj, koga to ti mashtrafish, svega t' , ccc [-( ... sniiiiimaaaaaaj
"

... i vec se vidi kako se navece kad bude sama zavaaaaalilaaaaaaa u fotelji ispred tv-a ... vracajuci snimak ko zna kolko puta ,sve dok ne zaspi.
:stupid:
"payo ... payooooooooooo " ... zajauka Vidovita.
" de suti sad ... pricacemo kad vec imanemo snimak :baa: (bona

"payooooooo ... baterija ... prazna

papaya - "ma daj, koga to ti mashtrafish, svega t' , ccc [-( ... sniiiiimaaaaaaj

Kuda idu ljudi kao ja ...