Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#830 Post Postao/la dare__71 »

Dok se konta jadan sta da nabaci na sebe...mothman i zapisnicar(jos u gacama sa slicicom aviona) dolaze do tequile....

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#831 Post Postao/la paparaci »

srljao je tako tim sumskim sokakom i razmisljao kako da se snadje za odjecu za tako kratko vrijeme. nije ni dovrsio te misli, kad mu u susret ide Dare sav ljutit. vorni ga onako zbunjeno upita, sta je razlog tome. na to ga dare umalo nije nakoutirao od bjesa! koga ti pravis budalom? -rece Dare. -ne kontam te bolan, sto budalom? sta ti je covjece? (vorn ce ti njemu). - ma daj ne pravi se lud! kako si mi mogao to uciniti?! znas koliko je volim i sta mi znaci tequila! - ma daj Dare, care, sta ti je?! ne budi lud! pa nisam necovjek! ona je mene ganjala. trebalo joj je rame za plakanje, jer si je jako povrijedio! a meni nije samog do sebe! imam sastanak sa dragom, a vidi me kakav sam! - izvini druze, nisam znao da je tako! meni je to sve drugacije izgledalo!(Dare ce ti) - ma vjerujem ti, ali nisam imao drugog izbora. morao sam se dati u bjeg od dzemkine kamere i njezinih i papayinih pogleda.... nego, mozes li mi pomoci? daj mi hlace, svega ti!....

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#832 Post Postao/la dare__71 »

Jesil ti corav covjece (kaze vorni)zar nevidis da sam i sam ko od majke rodzen,bjezim od one dvije azbahe DZemke i Papaye...navalile snimat sa kamerom ko bez duse,zamisli sve objave na forumu...
Nije Vorni sve to uspio ni izgovorit kad dotrcase doticne osobe....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#834 Post Postao/la im_ex »

"Sad ih, sad ih, Vidovita ..." :P - papaya ce poskakujuci pred prizorom dvojice nagih mladica
... i vec se vidi kako se navece kad bude sama zavaaaaalilaaaaaaa u fotelji ispred tv-a ... vracajuci snimak ko zna kolko puta ,sve dok ne zaspi.

:stupid:
"payo ... payooooooooooo " ... zajauka Vidovita.
" de suti sad ... pricacemo kad vec imanemo snimak :baa: (bona :D )" - papaya ce.

"payooooooo ... baterija ... prazna :( " ... jedva imajuci glas od razocarenja, Vidovita ce.

papaya - "ma daj, koga to ti mashtrafish, svega t' , ccc [-( ... sniiiiimaaaaaaj :mad: "
Kuda idu ljudi kao ja ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#836 Post Postao/la sabinax »

nalete na sexy ducan a tamo sve lateks :D
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#837 Post Postao/la im_ex »

Prilazi im pretjerano ljubazna prodavacica ... hmm ... od nekud ju poznaju obojica, zgledavsi se ono samo ... odjednom, sapnuvsi u isti tren jedan drugom, obojica 'vako :stupid: "SabinaX".
Kuda idu ljudi kao ja ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#838 Post Postao/la sabinax »

izvolite dragi forumasi...siroki asortiman lateksa po atraktivnoj cijeni, popust na kasi 50% :D
slika Make my day!

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#840 Post Postao/la sabinax »

a papaya potajice ude u ducan i kupi fine tange za samo 2 eura :P
slika Make my day!

Odgovori