Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
"De, dosta smo vjezbali, :baa: ... za bogdu loFe koju cemo dobiti za scene koje ce bit' ubacene u erotski film, a koje niko od nase raje s foruma ne bi prist'o da snimi ... kako god da im ispadne .... sta mene briga sto ce onaj ko papagaj da ponavlja :Klapa 1 ... Klapa ... Klapa ... 100 :baa: ... da jos uvjezbavam - [-X a_a (a_a = necu
) ... trgnu se Vorni i odmace od Dareta koji taj gest jedva doceka.
"Ma znas sta ... meni ako bue ceif, ja necu ni otic' na ono glupavo snimanje" ... rece Dare.
Gleda ih ispodoka zapisnicar ... pa ce:
"E, djeco, djeco ... ne dajte, vala, guJ*u za pare pa kad se s kravama oralo" .

"Ma znas sta ... meni ako bue ceif, ja necu ni otic' na ono glupavo snimanje" ... rece Dare.
Gleda ih ispodoka zapisnicar ... pa ce:
"E, djeco, djeco ... ne dajte, vala, guJ*u za pare pa kad se s kravama oralo" .
Kuda idu ljudi kao ja ...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Jel to bogom dato da tema price ide bas u tom pravcu kojem naginjete, a?papaya je napisao/la:
(ja , iM-ex, nista nisam skontala a dare zarko zeli da se nastavi prica)
Moguce da nisam u toku, al ...onaaaj ... bil ti bila sretna da masa pise o tebi pricu u kojoj uzivas glavnu ulogu osobe koja u reali ne nalazi ama bas nikakvu slicnost sebi ... osobe koju bi radije da zaobidje, a??
Mislim da nije fer ... namjerno sam onako usmjerila ne biste li skontali da nema smisla ... pa cak i ako to Dare "zeli".
Gle ovo:
[quote="vidovita_dzemila"]
tijek prièe je promjenjen zbog pojedinih koji su se bunili[/quote]
zna se ko su pojedini ... e, pa, zar svako mora da se oglasi da bi prica krenula u posve drugom pravcu?
heej, Vorniiiiii ... jelde, sretan si sa ulogom ... aha, vjerujem ti ... al malo sutra

Mislim ... imala sam namjeru ostati vjerna i ovoj temi, ali, ako ostane kako jeste ... Ne zelim da me pominjete ... u tom slucaju vas pozdravljam.

Zadnja izmjena: im_ex, dana/u 27 Sep 2008 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kuda idu ljudi kao ja ...
- zapisnicar
- Zvijezda foruma