Nastavi pricu
- zapisnicar
- Zvijezda foruma
vidovita_dzemila je napisao/la:poðe zapisnièar da bije vornija i dareta jer ne podnosi homiæe a dare mu ka¾e: pa ljubavi ¹ta ti je ¹to si takav. isprièa razjarenoj gomili da je prije vornija bio u vezi sa zapisnièarom. èak im reèe ako mu ne vjeruju da mogu provjeriti da zapisnièar ima ogromni pri¹t na anusu. dok su se tako prepirali papaja je cvokotala zubima od hladnoæe. mokraèa se zaledila na nogama. ka¾e d¾emili: ja ne mogu vi¹e, odoh tra¾it kakvu presvlaku i zaputi se u hotel. kad tamo na recepciji niko drugi doli mothman. ispod pulta je o¹trio tomahavk
( ljudi, ubit cu je! Ja derpe? Aman sta rece i osta ziva. )
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
(nerado se citiram ... ipak)vidovita_dzemila je napisao/la:imex vidi¹ kako ti pogre¹no tumaèi¹.
Ostajem pri recenom ... i, slabo kad me intuicija iznevjeri, pa ... kad bismo otvorili temu na kojoj bismo (svi aktivni forumasi) diskutovali u kom pravcu bi bilo bolje da tece tema price ... da ostane kako je zapoceta ili da joj se skroooooZZZZZ izmijeni pravac ... slutim da bi se vecina izjasnila za podnosljivu, naravno, salom protkanu pricu nego ovaj crnjak od cirkusa kojim se zaholcalo podobro. Razmislite malo i ... ne zamjerite mi.IM_ex je napisao/la: Moguce da nisam u toku, al ...onaaaj ... bil ti bila sretna da masa pise o tebi pricu u kojoj uzivas glavnu ulogu osobe koja u reali ne nalazi ama bas nikakvu slicnost sebi ... osobe koju bi radije da zaobidje, a??
Mislim da nije fer ... namjerno sam onako usmjerila ne biste li skontali da nema smisla ... pa cak i ako to Dare "zeli".
Ovo od mene je ipak tek dobronamjerna kritika

Kuda idu ljudi kao ja ...
- zapisnicar
- Zvijezda foruma
prije nego sto odem na spavanje, slozio bih se sa IM-exIM_ex je napisao/la:(nerado se citiram ... ipak)vidovita_dzemila je napisao/la:imex vidi¹ kako ti pogre¹no tumaèi¹.
Ostajem pri recenom ... i, slabo kad me intuicija iznevjeri, pa ... kad bismo otvorili temu na kojoj bismo (svi aktivni forumasi) diskutovali u kom pravcu bi bilo bolje da tece tema price ... da ostane kako je zapoceta ili da joj se skroooooZZZZZ izmijeni pravac ... slutim da bi se vecina izjasnila za podnosljivu, naravno, salom protkanu pricu nego ovaj crnjak od cirkusa kojim se zaholcalo podobro. Razmislite malo i ... ne zamjerite mi.IM_ex je napisao/la: Moguce da nisam u toku, al ...onaaaj ... bil ti bila sretna da masa pise o tebi pricu u kojoj uzivas glavnu ulogu osobe koja u reali ne nalazi ama bas nikakvu slicnost sebi ... osobe koju bi radije da zaobidje, a??
Mislim da nije fer ... namjerno sam onako usmjerila ne biste li skontali da nema smisla ... pa cak i ako to Dare "zeli".
Ovo od mene je ipak tek dobronamjerna kritika![]()
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
ha ha ha ... koji potez, Vidovita - zabrinjavas me, ccc [-(vidovita_dzemila je napisao/la:IM_ex je napisao/la:... joj ga iznenada shuknu:" Znas sta, Zmijurino , kad si mi na dan naseg vjencanja skiknula da sam pas'ji skot koji te uvrijedio time sto sam pred masom poljubio IM_ex ... nikad sebi necu oprostiti sto te tad pred masom nisam ono zestoko momacki pljusnuo po faci jer se zmija i ubija jedino udarcem u glavusu ... pa sto te ne ostavih da balis ostavljena, neudata ... al, evo, konacno je kucnuo cas da Ilir progleda na svoje oci - sad ces tek da vidis nastavak. Postao sam imun na tvoje pogane chini.
Ti da znas sta mi je ta zena sapnula, bila bi joj zahvalna, kujetino otrovna...
a je li ovo ¹alom protkana prièa. osvrnuh se na ranije postove
Od vremena zmixe (a sviiii koji smo tada bili u clanstvu dooobro znamo njeno ophodjenje) ... proslo je dosta vremena ... i gle, milina bozija ... niko joj ni slican. A da se , ne daj boze i pojavi ona ili neko joj slican ... a da sam akter aktuelne price ... ja bih opet isto, Vidovita :bih:

Pa ? Vidovita :ballbounce:
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Nece mi se nesto na off temu, jeer, jazuk bi bilo da ovo polemisanje tek tako nezapazeno potonevidovita_dzemila je napisao/la:off je i kad pi¹e¹ malim slovima samo da zna¹. ja ne znam ¹to te toliko pogaða ova prièa kad glavne aktere dareta i vornija ne smeta. a ni laffa.
i vidi¹ da smo bile okrenule prièu na mene papaju i mothmana.
a za zmixu bila ona kakva bila, ono su grube rijeèi i uop¹te nisu protkane ¹alom

Eto, kad je, kako kazes off ... de, spasi me - baniraj me

Pogadja me jer mi se gadi, znas ... najiskrenije - gadi mi se.
No, nema veze, kad si navrla, furaj eto, bona ... ja rekoh sta rekoh i znas mene - ostajem pri recenom.
zmixa ...
Ja bih opet isto, Vidovita :bih: