Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
pipidugadevetka
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#875 Post Postao/la pipidugadevetka »

Ali one su bile fine dame i vrlo lijene nije im se dalo prljati ruke, stoga rekose: necemo!

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#877 Post Postao/la bosman »

Kad se pojavi kao grom iz vedra nega bosman!

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#879 Post Postao/la bosman »

i koskaju se nje dvije kako da isprave nepravdu...

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#882 Post Postao/la dare__71 »

naravno dzemka zapanjeno gleda i konta sta bi to njoj ljiljan mogao pokloniti sto je svima privuklo paznju tako da nisu ni vidjeli dareta kada im se priblizio iz daljine i dere se ljiljane jesu to bogati pantole u kesi jer ako jesu daj ih meni i pomagaj :P

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#883 Post Postao/la sabinax »

a u kesi su bile nove novcate lisice (policijske), gleda dzemka sta ce s njima...a veli ljiljan to ti je poklon radi s njima sta god hoces
dzemka razmisli i sjeti se da bi mogla s njima......
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#884 Post Postao/la paparaci »

svasta da ucini u datim situacijama. sve po potrebi :lol: i tako ih vrati opet u kesu i strpa u torbicu.
no, svi su vise manje zbunjeno gledali u bosmana. "otkud ti?" - papaya ce ti sva izgubljena.

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#885 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Kako cu sad u oci da pogledam @mothamu @ljiljanu i ostalima zbunjeno razmislja i ne osjecajuci da glasno govori
U njenom razmisljanju je prekide @paparaci rijecima @papaya sta to mrmljas nista te ne razumijem,
a @tequila se nadoveza rijecima @papaya jesli dobro,ljutis li se nesto?
@papaya se trgnu ali snalazljivo se snadje i rece pa odgovori @bosmane sto sam te pitala....
@bosman slegnu ramenima i oci jos vise otvori nebi li upalio da skonta sta ga je pitala..
Na to se nadoveza @ljiljan i rece mene zezas @papaya koje ovo upiruci prst... o njemu mi nisi nista rekla pa znas da te volim zasto mi to cinis igras se tudjim zivotima!
@Mothman se na @ljilanove rijeci trgnu i kaze moja skvo i ja tebe volim pjetlovog mi perja.
@papaya se na trenutak povuce i pomisli sad je gotovo sto sam se igrala..igrala.ispred ociju joj svjetluca game over...
ali na srecu pojavi se secerka zagrli @bosmana i poljubi i nesto mu sapnu na uho
@bosmanu se ocrta blazeni osmijeh na licu..
@vidovita dzemila pomisli uvijek ona bas mora sve da mi upropasti zbog nje prosli put nisam otisla na selo tako razmisljajuci nije ni primjetila da
@dare71 je promatra i misli kako samo vidovita sexi izgleda...@zapisnicar se buni i govori polako pricajte nemogu da zapisem pa ce mi opet laff na moje zapise koje pogrijesim gramaticki reci da je ono sto sam napisao jedan obicni vic...
@imex ga tjesi i kaze uvijek moras zapisnik napisati unaprijed i onda forumashima govoriti sta oni da pisu...
@zapisnicar je pogleda ispod naocala tek tada @imex primjeti da ce se izdati ...ono sto je vec poznato svakom ovom forumashu da pati od komplexa nize vrijednosti i da uvijek zeli ona da bude centru paznje...
lagano obori pogled i povuce se skolskim manervom kao da su joj se pertle odvezale ali to @sabinax i @indeks nisu mogle da gledaju od bijesa se zacrvenise i........
Zadnja izmjena: ADMIN_BOL-CHAT.DE, dana/u 03 Okt 2008 02:53, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori