Ferrari je napisao/la:Eo isto ko da sam novAe nisam doUgo me nije bilo
pozz
jesamFerrari je napisao/la:Aha jesamnisui valjda ti ona alyssa
![]()
Ra-Ja je napisao/la:Dobro dosao novi ili stari clanu...Svaki clan je ovdje veoma pozeljan i potreban...![]()
Neznam gdje si do sada svrljao, i zasto si nas napustio.Pobjegaoi si kada je bilo najinteresantnije ...To u svakom slucaju nije dobra karakteristika za dalji razvoj druzeljubivosti...![]()
Ah pred tobom je put...moras se dokazati i opravdati svoje odsustvo...
Ne udajemo se svi za marku auta...skini ti tu reklamu ...![]()
Da li si Balkanac ..Njemac, skot ili bilo ko na ovozemaljskoj kugli..dobro si dosao samo ako mozes voditi dijaloge bez uvreda i ljutnje...
Imas avatar kao onaj policajac iz firme za pronalazenje nestalog novca...
Dobra reklama ;zar ne???...
Kako vidim nick si promijenio..sa @lonely na @ferari...pa ako si se ozenio te zbog toga nisi dolazio ,,onda je zaista opravdano...Ferrari je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Dobro dosao novi ili stari clanu...Svaki clan je ovdje veoma pozeljan i potreban...![]()
Neznam gdje si do sada svrljao, i zasto si nas napustio.Pobjegaoi si kada je bilo najinteresantnije ...To u svakom slucaju nije dobra karakteristika za dalji razvoj druzeljubivosti...![]()
Ah pred tobom je put...moras se dokazati i opravdati svoje odsustvo...
Ne udajemo se svi za marku auta...skini ti tu reklamu ...![]()
Da li si Balkanac ..Njemac, skot ili bilo ko na ovozemaljskoj kugli..dobro si dosao samo ako mozes voditi dijaloge bez uvreda i ljutnje...
Imas avatar kao onaj policajac iz firme za pronalazenje nestalog novca...
Dobra reklama ;zar ne???...
hahahhaha koji policajac eH kao prvo mogu opravdat svoj nestanakali kasnije malo
Tako znaci nisi ivanica dobricaakrep je napisao/la:ja se zovem ivana a tata me zove zlato...
cao, ne zovem se ivana al´ jesam zlatna...
akrep je napisao/la:ja se zovem ivana a tata me zove zlato...
andro je napisao/la:akrep je napisao/la:ja se zovem ivana a tata me zove zlato...
dobro dosla
SaLenA je napisao/la:selam i pozzz novi kolacic