ma tema @vidovita sa temom je sve ok samo mene niko nevoli...gledaj cak i @laff se odlucio za @Imex pored cinjenice da je do unazad skoro vrijeme meni pjevusio na uvce i obecavao mi kule i gradove....
Ma daj ne budali na to ce @vidovita zar nevidis ......
da laff ima preveliko srce u koje stanu sve dame s bol chata, ali na zalost nije usao u konkurs za naj forumasa Bol-chata, trebale bi napraviti izbor za najforumasa bol-chata, koji ce nam biti kriteriji?, koji scenarij? u kakvoj ce odjeci izlaziti na binu? moramo razraditi taktiku....I njih dvije se bace u razmisljanje. Prva Papaya prozbori:.....
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me Make my day!
e da mi je da se igram ali igraca vise nemam
baci @laffe reklamu nebi li ko sad novi moje papaye u frizideru hladio...na to se pobuni @sabinax koja i onako oskudjeva jer joj neka stvar nije po volji pa nemoze da se pruzi onako kako je naucila...pa sad razmilja sto joj je ciniti dok je to mislila uskoci @vorni i rece ej raja ja danas ranije u krevet idem ne misleci na ono sto zedne djevojke pomislise prva se javi....
Naravno nije se samo ona pitala jer je poruka bila bez namjene pojedincu i svi su se bacili u razmisljanje,nadajuci se da ce naci odgovor i tako zamisljeni forumasi se prenuse kada neko viknu VAAATRAAAAAAA
transparent s natpisom VOLIM TE buknuo je kao od papira, jeli to od trenja ili prevelike ljubavi nitko nije znao...jedino je Ra-ja tiho plakala, znala je da je to sigurno njen tajni obozavatelj...
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me Make my day!