Eh , jesam te zabrinuo - ne boj se , nije ono ¹to ti misli¹ekranka je napisao/la:
no comment :ballbounce:
Sta vam prvo padne na pamet kad se probudite?
Relativna stvar :ballbounce:ekranka je napisao/la:kad nije za javnost nije ni za privatnostmrki62 je napisao/la:Nije sve za u javnost - nijeekranka je napisao/la:
pa hajd kazi onda sto ti mislis..ne skrivaj se iza tockica :biggrin:
Privatno se nekad i mo¾e reæi a javno ne , onda ispada da se kur*i ili hvali - jer je vi¹e ljudi u igri a privatno se upotrijebi samo jedna opcija
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ko æe s tobom u korak iæi - nikako da te uhvatim ,...... èas bi , èas ne bi ccccccccccccccekranka je napisao/la:drugim rjecima neces da se zezas ,pa ja mislila da to radimo sada :biggrin:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
Da idem spavatekranka je napisao/la:pa ,da cujem sta hoces aman :biggrin: :biggrin: :biggrin:mrki62 je napisao/la:Eh ¹ta ja sve hoæu a na pismo mi ni mu kajat :ballbounce:ekranka je napisao/la:
ono sto ja hocu ne dobiva se pismom :biggrin: