Sastanak forumasa

Upoznajmo se
Odgovori
Poruka
Autor/ica
_ramayana_
Hronicar foruma
Hronicar foruma

Re: sastanak forumasa

#91 Post Postao/la _ramayana_ »

BijesanPuz je napisao/la:pa nije problem ramayana.... nije bitno mjesto nego da smo svi tu.. A nisam bas cuo za njega.. al ako ga preporucujes onda je super.. a uvijek je dobar ambijent u tim mlinovima iznad Une.. tako da mislim da ce biti to super..

[onfire.gif] [onfire.gif] [onfire.gif]
ok
Ma znas ti sta valja puz,ma moras znati sigurno,prije Halkica skoro je otvoren.
Ma vidjecete prava idila :D

badgirl
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#92 Post Postao/la badgirl »

BijesanPuz je napisao/la:pa nije problem ramayana.... nije bitno mjesto nego da smo svi tu.. A nisam bas cuo za njega.. al ako ga preporucujes onda je super.. a uvijek je dobar ambijent u tim mlinovima iznad Une.. tako da mislim da ce biti to super..

[onfire.gif] [onfire.gif] [onfire.gif]

mejsto je samo iz jednog razloga bitno ....
da znamo gdje cemo se svi naci ...i ti puz malo se raspitaj i vidi gdje je to ...ti si vodic po krupi , ja tamo nista ne poznajem , majkemi zadnji put u krupi bila prijejedno 15 god :!:
posle cemo jos dogovoriti u koliko sati cemo se tamo naci
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related

Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#93 Post Postao/la Bijesanpuz »

Sigurno da znam ... a znam i otprilike gdje [icon_peace.gif] je.. mislim da sam prolazio kad se pravio :D ... [icon_peace.gif] [icon_peace.gif]

a joj bad... pa nije tesko za naci se.. nije krupa tako strasna :D hehe... a pokupi broj i od ramayane pa se mozemo cuti i to je to ... :D
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#94 Post Postao/la sabinax »

a ja mislila krenuti u 7 da do 9 budem u Karlovcu...nisam bas neki Schumaher kao Bad, onda u Karlovcu ostavljam auto i sjedam sa Schumahericom ... ne znam koliko nam treba do Buzima, ali ne zuri nam se valjda stignemo do 12, dodemo po puza malo nam pokaze Buzim ...bar meni, nisam nikad bila :oops: a onda u tu...Krupu, ne znam do koliko se mozemo zadrzati ali ja bih se trebala vratiti u Rijeku do jedno 22 sata najkasnije, eto ja sam to tako zamislila
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#96 Post Postao/la mrki62 »

sabinaX je napisao/la:a ja mislila krenuti u 7 da do 9 budem u Karlovcu...nisam bas neki Schumaher kao Bad, onda u Karlovcu ostavljam auto i sjedam sa Schumahericom ... ne znam koliko nam treba do Buzima, ali ne zuri nam se valjda stignemo do 12, dodemo po puza malo nam pokaze Buzim ...bar meni, nisam nikad bila :oops: a onda u tu...Krupu, ne znam do koliko se mozemo zadrzati ali ja bih se trebala vratiti u Rijeku do jedno 22 sata najkasnije, eto ja sam to tako zamislila
Ja ti savjetujem da u Bužimu prenoćiš , jer sve to u jednom danu je bez veze , prenoći i iskoristi još jedan dan .
Ako nemaš kod koga, samo pitaj za nekog ko se preziva ; Cinac, Duranović , Haralčić , Halilagić , Kedić ili Veladžić ,........... reci im da sam te ja poslao i to je to :lol:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

badgirl
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#97 Post Postao/la badgirl »

sabinaX je napisao/la:a ja mislila krenuti u 7 da do 9 budem u Karlovcu...nisam bas neki Schumaher kao Bad, onda u Karlovcu ostavljam auto i sjedam sa Schumahericom ... ne znam koliko nam treba do Buzima, ali ne zuri nam se valjda stignemo do 12, dodemo po puza malo nam pokaze Buzim ...bar meni, nisam nikad bila :oops: a onda u tu...Krupu, ne znam do koliko se mozemo zadrzati ali ja bih se trebala vratiti u Rijeku do jedno 22 sata najkasnije, eto ja sam to tako zamislila

nije problem Sabina, samo prije 10 da se u Karlovcu nadjemo je prerano , u Buzimu smo do 11 onda , ako ostalima odgovara meni bi tako pasalo .

A sto mrki kaze mozes i nociti naravno ali to kod moji ...znaci mrki Sijamhodzic ili Mujanovic [Happy.gif]

Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#98 Post Postao/la Bijesanpuz »

i meni pase... i u 11 u buzimu.. a onda mozemo malo prohodat kroz buzim.. ako nebude kisa padala.. Odmorite se malo ako budete gladni negdje na cevape [laugh.gif] i onda u krupu..

a ti bad.. lakse malo vozi :P .. sad je kisa pa je sklisko.. [icon_wave.gif]

badgirl
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#99 Post Postao/la badgirl »

BijesanPuz je napisao/la:i meni pase... i u 11 u buzimu.. a onda mozemo malo prohodat kroz buzim.. ako nebude kisa padala.. Odmorite se malo ako budete gladni negdje na cevape [laugh.gif] i onda u krupu..

a ti bad.. lakse malo vozi :P .. sad je kisa pa je sklisko.. [icon_wave.gif]

uh cevapi , cevapi [thumbup.gif] .....jedva cekam [baaa.gif]
a bed ce se navozati ovaj vikend ....subotu ujutro iz Graz za Novu Gradisku, u nedjelju iz Gradiske za Karlovac , pa Buzim, Krupa i navecer opet Karlovac i nazad za Buzim [Happy.gif] jedva cekam [baaa.gif] napokon akcija [Happy.gif]

Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#100 Post Postao/la Bijesanpuz »

eh da ja pitam.. ima li mjesta.. tj. da li primate i pink pantera :D tj mog pinkija... on bi mogao doci ako se vi slazete..
Znam da ga niko ne poznaje dobro.. ali i on je clan :D [onfire.gif]

badgirl
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#101 Post Postao/la badgirl »

BijesanPuz je napisao/la:eh da ja pitam.. ima li mjesta.. tj. da li primate i pink pantera :D tj mog pinkija... on bi mogao doci ako se vi slazete..
Znam da ga niko ne poznaje dobro.. ali i on je clan :D [onfire.gif]

cuj pitanja ....pa naravno da je dobro dosao ....gdje bude on ....treba li ga negdje pokupiti :?:

Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#102 Post Postao/la Bijesanpuz »

on bude evo odma preko mog monitora na lijevoj strani :D hehe..

a moram pitati posto je on novi forumas.. sta znam... a pitao sam ga kaze da bi isao... znaci jos jedan vise na listi :D

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#103 Post Postao/la sabinax »

moze puzu...svi smo tanani [Happy.gif]
a cuj mrkog :D
a bad...mora rucati u podne...ni minut kasnije [cool.gif]
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

_ramayana_
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#104 Post Postao/la _ramayana_ »

e sta sam ja rekla do nedelje ima jos...svasta ce se jos desiti samo naprijed forumasi [thumbup.gif]

alyssa_27
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#105 Post Postao/la alyssa_27 »

bash lijepa tema [eusa_clap.gif] [eusa_clap.gif]

samo mi :cry: shto i ja se nemogu pridruziti, ja sam predaleko a vi iz Deutschland mojne da kukate,vi mozete taaaako lako da odete na sastanak, sve se moze kad se hoche [icon_chuckel.gif] samo ja sam "tamo tamo tamo daaaaaaleko"....no, nema veze zelim da vam se lista napuni i da shto vishe vas bude tako da nam mozete isprichati kako je fenomenalno bilo [mmmux2.gif] [icon_peace.gif]
zelim vam lijep provod u svakom sluchaju i da vam se sastanak ostvari [onfire.gif] [onfire.gif]

@bad-girl tema ti je fenomenalna [evojele9.gif] [smileycrushhx9.gif]

[bihbq3.gif] [bihbq3.gif] [bihbq3.gif] [bihbq3.gif]
Zadnja izmjena: alyssa_27, dana/u 18 Dec 2008 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Odgovori