KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Vasa zelja ce se ispuniti, ali ne onako kao sto ste Vi zamislili. Bicete iznenadjeni, ali i obradovani.
Cuvajte se samoljublja, sebicnosti ili egoizma, jer vrtite se u krug oko samoga sebe. Na kraju, mogli bi da se "ugrizete za vlastiti rep".
Radite dovoljno na sebi, menjajte prirodu stvari i uticite na dogadjaje. Onaj ko se ne nada boljem i nece docekati bolje sutra. Sreca ipak, ne pada sa neba.
vidim prva rijec radite i ponada se da slijedi rijec MANJE
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
vidim prva rijec radite i ponada se da slijedi rijec MANJE
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
"Sreca je na Vasoj strani, preostaje Vam jos samo da okusite sve njene dobre strane. Ne plasite se, jer hrabre sreca prati! "
Ma znam to, davno to romkinja rece mojoj mami![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Ma znam to, davno to romkinja rece mojoj mami
Kuda idu ljudi kao ja ...
E samo jedno upozorenje, ova astrologinja vara, moja prijateljica joj je poslala 10 eura za horoskop , naruÄÂila i nikada nije dobila odgovor. Tako da možete besplatno birati kolaÄÂiće, ali zaboravite na uplate liÄÂnog horoskopa, moj savjet.
Resenje svojih problema mozete pronaci u sebi - kroz pomirenje dve "suprotne strane licnosti". Neizvesnost Vas "ubija", odlucite se za jedno od dva resenja.
Dobri duh
Zatvori
Zlo se ne leci ravnodusnoscu, kao sto se ni problemi ne resavaju odustajanjem. Nemojte sedati na minu, vec naucite da je deaktivirate.
Zatvori
Zlo se ne leci ravnodusnoscu, kao sto se ni problemi ne resavaju odustajanjem. Nemojte sedati na minu, vec naucite da je deaktivirate.