![[bihbq3 [bihbq3.gif]](./images/smilies/bihbq3.gif)
Svi smo mi zalutali, jer je nama lako prduckati sa punom guzom a one gladne i naÅ¡aćene zaboravljamo i zanemarujemo - jer nam je kao preÄÂi neki pojedinac, koji ja sa svojom politikom dogurao do danaÅ¡nje situacije.broj1 je napisao/la:Mrki ti si zaqlutao sa svojim stavovima, drugo kje sta su dogovarali na mirovnim prtegovorima, svaki rat se zavrsi mirom, pregovorima ili necijom potpunom vojnickom pobjedo, drugo je sta je ko radio prije pregovora...a zna se sta je ko rtadio i zato neka odgovara pred zemaljskim i bozjim sudovima...Zivjela Bosna i Hercegovina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrki62 je napisao/la:
Naredno Mladićevo pojavljivanje pred sudom zakazano za 4. juli.
To samo naivni i bezmozgovići tako mogu tumaÄiti.abazaga je napisao/la: Jedno je jasno i Srbija i zapad rade u saradnji za smanjenje broja muslimana na balkanu
Hitler je samo krst napadao i to krst na krst ti ne pije vode a to u vezi nevjernika,.... pa znaÅ¡ li ti da je na kugli zemaljskoj samo 10 - 12 % vjernika a ostalo se samo deklariÅ¡u a u biti nisu vjernici i ti si naÅ¡ao većinu da podyebajeÅ¡ ?!abazaga je napisao/la: Znate kako se kaže "Krst neće na krst" ili ono "vrana vrani oÄi ne vadi." Sve su to kjafiri (nevjernici)
mrki62 je napisao/la:To samo naivni i bezmozgovići tako mogu tumaÄiti.abazaga je napisao/la: Jedno je jasno i Srbija i zapad rade u saradnji za smanjenje broja muslimana na balkanu
Pa Å¡ta su to koji qurac muslimani sa podruÄja bivÅ¡e Yu ???????
Ko je sređivao i uvelike dozvoljavao vize za treće zemlje muslimanima i to onim poglavito iz RS ?
Jel se Alija protivio tome ??????
ZnaÄi;ono Å¡to Srbi nisu mogli oÄistiti ratom, to je Äišćeno poslije Dejtona sa vizama za trajno iseljenje............Alija je kumio , molio ,.... ne idite braćo muslimani, jel ???????????
Mućni svojom glavom i odgovori mi na samo dva pitanja :
1: da li bi se ti odrekao svoje oÄevine i potpisao Dejton na naÄin da tvoje rodno mjesto pripadne okupatoru iliti RS ?????
2: da li bi ti Srebrenicu ( u ime žrtava ) potpisao da pripada RS ??????
ÄŒudno , Alija je to potpisao i Alija je svo vrijeme radio na mržnji islama; islamizirao je Armiju BiH, tako da ateisti i ostale vjere se nisu mogle osjećati dobro u vojsci gdje se tekbira i urliÄe Allahuekber.
Islamisti su napale sve institucije , na silu uvode vjeronauk, ukidaju djeda mraza ,............
Hitler je samo krst napadao i to krst na krst ti ne pije vode a to u vezi nevjernika,.... pa znaÅ¡ li ti da je na kugli zemaljskoj samo 10 - 12 % vjernika a ostalo se samo deklariÅ¡u a u biti nisu vjernici i ti si naÅ¡ao većinu da podyebajeÅ¡ ?!abazaga je napisao/la: Znate kako se kaže "Krst neće na krst" ili ono "vrana vrani oÄi ne vadi." Sve su to kjafiri (nevjernici)
UkljuÄi ga ti kruha ti pa proÄitaj joÅ¡ jednom Å¡ta sam napisao i dooooobrooo razmisli o svemu pa se onda javi.abazaga je napisao/la:
Hajde malo ukljuÄi mozak hleba ti.
On rekao da je morao a naivni poput tebi odmah povjerovali.abazaga je napisao/la:
alija je taj prokleti dokumenat morao potpisati jer bi zapad dozvolijo krvožednim bezumnim nacijonalistiÄko-faÅ¡istiÄkim srbima da potpuno uniÅ¡te muslimane on je to morao potpisati i javno je u dejtonu izjavijo.
To je on izjavio svojim pulenima a zbog potpisa mu je i mezar letio u zrak , pravi domoljubi su minirali njegov mezar - vjerovatno sa razlogom.abazaga je napisao/la: "Možda ovo nije praviÄan mir ali je svakako bolje nego nastavak rata,
bog mi je svijedok da sam radijo sve za korist oÄuvanja mira i stabilnosti u BIH"
Ova izjava je jasna kao dan a naÅ¡ta ti prijatelju aludiraÅ¡ i Äime koketiraÅ¡ to je tvoja stvar.
Ja da sam na alijinom mijestu nebih dao ni pedalj bosne i hercegovine nacistima pa makar do posljednjeg muslimana.
DeÄko, ja sam u islamu od roÄ‘enja i ne mijeÅ¡aj mene tamo gdje ti ja nisam dozvolio iliti odobrio , ok?abazaga je napisao/la: a Å¡to se tiÄe one moje rijeÄi neće krst na krst to je taÄno ti pomijneÅ¡ hitlera e pa to je isto prijatelju bio to strelasti krst ili kusasti krst potpuno je isto kao i krst sa 4 S. krst je krst kad nema na koga onda tek sam na sebe udara.
Cijeli svijet zna da je hitler naviše udarao na jevreje koji nisu hrišćani stvarno neznam otkud ti ta provala da je on udarao na krst. ako misliš na katolizam i pravoslavlje to me ne zanima to je vaš problem među vama što ste se podelili za mene ste krstahi bili vaki ili onakvi.
Daj mi opdatak koliko ljudi žive u islamskim zemljama a ja ću ti za te evropske države ,....... može li ?abazaga je napisao/la:
Svijet se boi islama ne zato što je loš već što im se nesviđa šerijat već žele da žive demokracki pa eto im njihova zapadna demokratija sve je kraći i kraći ljucki vek života,
ALO ÄovjeÄe ALOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mrki62 je napisao/la:DeÄko, ja sam u islamu od roÄ‘enja i ne mijeÅ¡aj mene tamo gdje ti ja nisam dozvolio iliti odobrio , ok?