KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Ponekad je dobro biti porazen, jer tek tada mozete pravilno da sagledate svoju licnu snagu i mogucnosti. Neka Vas poraz nauci necemu korisnom, jer u tome je vrednost.

Neko ce vam donijeti lose vijesti.spasite sto se spasiti moze o boze moj...
moram bjezati....kIDAM NAPOLJE CAK.... 

Veoma ste temperamentni u svakom pogledu. To moze biti jako dobro, ako takvim ponasanjem ostvarujete svoje zelje. Ipak, opasnost se krije u Vasem samorusilackom nagonu. Potrebno Vam je "zrno mudrosti".
Voleli biste da neko drugi donosi odluke umesto Vas i da Vi u njima uzivate. Ipak, sve zavisi od toga koliko ste sposobni da delujete sugestivno na svoju okolinu.

Nemojte dozvolit da Vas neko porazi na nepravedan nacin. Morate verovati u istinu i u snagu duha. Jer, nakon kise Sunce sija jos jace. Ponovo ce biti svetla u Vasoj dusi.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Imate puno srece i uspjeha skoro u svakom koraku.Ipak ,Vasa sreca nije potpuna dok neusrecite one koje volite.....
tako je
radim na tome... 

tako je

Vase zelje ce se ispuniti na veliku radost svih oko Vas......
Kako to da meni nikako nedodje kolacic ... da moram nekoga pitati za savjet..a to cekam ...

Kako to da meni nikako nedodje kolacic ... da moram nekoga pitati za savjet..a to cekam ...

Suvise strogo ocenjujete necije ponasanje i pronalazite razlicite zamerke. Niste u pravu, jer istina je negde na sredini. Nemojte zabadati glavu u pesak.
Onaj ko nije sposoban da daruje radost i srecu drugima, taj nije sposoban ni da prima i oseti srecu.

Potrebni su Vam samodisciplina i potcinjavanje odredjenim pravilima. Ne mozete biti uspesni, ako se ne pridrzavate odredjenih pravila.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...