ma dobro , ali to je moja zelja, hoce li btiti mogucnosti za njeno ostvarenje, otom potom, rekao sam ja placam
ma jok, to ti neki novi knjizevni zanr, moras o njemu historiju napisati i kritiku da onda tek razmatramo, price su price, skrati :p
je li volite da slusate price i verujete li u njih
"Jer su naĆ Ā”a mjerila drugaĆĀija i naĆ Ā”a osjeĆā”anja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaĆĀijih..."
Musa Ćā azim Ćā atic ...
mislim da sam osoba, a mislim da iz tog proistice da imam osecanja, e sad imam i jedan celicani oklop pa to se malo teze primecuje ta osecanja :chuckel:
sta ce te prije zapamtiti, afirmitivan govor o nekom ili kritiku upucenu na neciji racun
"Jer su naĆ Ā”a mjerila drugaĆĀija i naĆ Ā”a osjeĆā”anja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaĆĀijih..."
Musa Ćā azim Ćā atic ...
:baa: imam ruke, deset prstiju sve ukupno, i po neki oziljak
a kakve ruke mogu biti :-k
Musa Ćā azim Ćā atic ...
(iskoriĆāùĆĘƦena pomoĆĘƦ prijatelja :chuckel: )
zato sto zelis znati sto vise o nekom.
Mislite da su i igre, makar ih i naslovili igrom istine (katastrofa igramo se sa istinom) moze biti dobar nacin da se neko upozna i da se stekne dojam da se upoznao neko
Musa Ćā azim Ćā atic ...