Mram otici na godisnji da prevazidjem blisku buducnost...
KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Ne zaboravite na ono sto se zove "danas" vec je proslo pripazite na blisku buducnost i na dogadjaje koji Vam uskoro slede...
Mram otici na godisnji da prevazidjem blisku buducnost...![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Mram otici na godisnji da prevazidjem blisku buducnost...
Ponekad je dobro biti porazen, jer tek tada mozete pravilno da sagledate svoju licnu snagu i mogucnosti. Neka Vas poraz nauci necemu korisnom, jer u tome je vrednost.

Neko Vas zavarava pratite pogresan trag,nadare se " nemogucem"....
Primjetila sam da me neko zavarava...bas je bezobrazan/a....![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Primjetila sam da me neko zavarava...bas je bezobrazan/a....
Potrebno je da pravilno uskladite svoje zelje, interesovanja i mogucnosti. Dozvolite nekom da Vam ukaze na pravi put ili na dobro resenje. Ucite od drugih.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Nikako da sledite svoj put. Neprekidno se osvrcete za drugima i lako menjate svoje misljenje, zbog toga se ponovo nalazite na pocetku. ![snooty.gif [eusa_snooty.gif]](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
"Ne trazim ja ludu vec luda trazi mene" je los izgovor.Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savjet, ali nemojte dopustiti da Vas prevare....
Necu..necu dopustiti...ako nemoram...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Necu..necu dopustiti...ako nemoram...
Vi zelite ljubav i lepo se osecate kada Vam je neko pruza. Takvu lepotu zivljenja podarite zauzvrat i Vi nekome. Sreca i ljubav se daruju i umnozavaju.
Potrebno je da pravilno uskladite svoje zelje, interesovanja i mogucnosti. Dozvolite nekom da Vam ukaze na pravi put ili na dobro resenje. Ucite od drugih.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Postoji pravda, nemojte gubiti nadu i veru. Ako nemate dovoljno snage oslonite se na osobu koja Vam je bliska. Onaj ko Vas zaista voli, taj ce Vam i pomoci.

Obratite paznju na osobu koja Vam se udvara, postoji mogucnost da osetite radost ili pravu srecu. Otvorite svoje srce i svoju dusu. ![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Delujete veoma samouvjereni i odlucni , probleme resavate po uhodanom obrascu i zbog toga Vas ceka novi uspeh....
Po obicaju....![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Po obicaju....