Daj mrki u izvornom islamu nema nacijonalizna nema sanse.Mrki62 je napisao/la:Jesil ti skontao šta sam ja napisao ?abazaga je napisao/la:
To je tvoje misljenje sva sreca jedinka si i manjina. Kao sto sam rekao ljudi na zapadu koi predju na islam u vecini su sledbenici serijata i izvornog islama a ne turskog islama kao sto ja zelim reci za muslimane na balkanu.
Kada citam te propale i izlizane fore i lazi koje pises da je neko placenik odma se sijetim cetnicke politike devedesetih godina u srbiji. ko je htijo mijenjati milosevicev rezim od srba bijo je izdajnik zapadni placenik i tako te jeftine fore koje niko vise ne slusa tako i ti sada pises za muslimane koi slijede izvorni islam. Kada citam tvoje postove posjecas me na nekog autisticnog propalog komunistu koi zivi u svom svijetu.
ali drago mi je sto si ovdije.
Predlažem ti da joÅ¡ jednom proÄitaÅ¡, jer nije problem to Å¡to ti piÅ¡eÅ¡, problem je da se zbog tih vehabija jaÄa DESNICA, jaÄaju nacionalisti , pa pogledajte koliko hajke u vezi pokrivanja vehabijskih žena, pogledajte koliko desnica u politiÄkom smislu jaÄa.
E sad, to ti ne kontaš a kontaš kakav sam ja, kao da sam ja važan u tim događajima koje opisujem.
Vi ste haman i pored oÄiju slijepi
Vidis mrki ja nisam bosnjak ali jako volim bosnjake ali mogu ti reci kada sam bijo u novom pazaru kod prijatelja za Bajram slusao sam Zukurlica, najmanje 50 puta je pomijenu "mi bosnjaci" u kontekstu vijere a "mi muslimani" jedva 10 puta. Zar to nije nacijonaliziranje vijere? Nema veze nemam nista protiv zukurlica.
To kod izvornih muslimana nikada nisam cuo i sad kako cu ja tebi vijerovat da su oni nacijonalisti
Pa normalno da necu.