Vehabije

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
abazaga
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Re: Vehabije

#976 Post Postao/la abazaga »

Mrki62 je napisao/la:
abazaga je napisao/la:
To je tvoje misljenje sva sreca jedinka si i manjina. Kao sto sam rekao ljudi na zapadu koi predju na islam u vecini su sledbenici serijata i izvornog islama a ne turskog islama kao sto ja zelim reci za muslimane na balkanu.
Kada citam te propale i izlizane fore i lazi koje pises da je neko placenik odma se sijetim cetnicke politike devedesetih godina u srbiji. ko je htijo mijenjati milosevicev rezim od srba bijo je izdajnik zapadni placenik i tako te jeftine fore koje niko vise ne slusa tako i ti sada pises za muslimane koi slijede izvorni islam. Kada citam tvoje postove posjecas me na nekog autisticnog propalog komunistu koi zivi u svom svijetu.
ali drago mi je sto si ovdije.
Jesil ti skontao šta sam ja napisao ?
Predlažem ti da još jednom pročitaš, jer nije problem to što ti pišeš, problem je da se zbog tih vehabija jača DESNICA, jačaju nacionalisti , pa pogledajte koliko hajke u vezi pokrivanja vehabijskih žena, pogledajte koliko desnica u političkom smislu jača.
E sad, to ti ne kontaš a kontaš kakav sam ja, kao da sam ja važan u tim događajima koje opisujem.
Vi ste haman i pored očiju slijepi
Daj mrki u izvornom islamu nema nacijonalizna nema sanse.
Vidis mrki ja nisam bosnjak ali jako volim bosnjake ali mogu ti reci kada sam bijo u novom pazaru kod prijatelja za Bajram slusao sam Zukurlica, najmanje 50 puta je pomijenu "mi bosnjaci" u kontekstu vijere a "mi muslimani" jedva 10 puta. Zar to nije nacijonaliziranje vijere? Nema veze nemam nista protiv zukurlica.
To kod izvornih muslimana nikada nisam cuo i sad kako cu ja tebi vijerovat da su oni nacijonalisti
Pa normalno da necu.
Zadnja izmjena: abazaga, dana/u 08 Dec 2011 00:03, ukupno mijenjano 3 puta.
Sledi samoga sebe i sopstveni instinkt

Bausstelac
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#977 Post Postao/la Bausstelac »

Vidim ja sta je tema.
I znam dobro ko su Vehabije i zasto su stvoreni.
I izjasnio sam par puta o njima.

Ali sam hteo ukazati da se pretjeriva sa njima.

Hajmo naprosto izracuniti,zlo Vehabija i zlo Cetnika,Neonacista ili Krscanskih fundamentalista.

Ti si poznat mrki kao dr Google,pa goglaj i ovaj put i usporedi zrtve ovih krscanskih skupina koje sam naveo i zrtve Vehabija.Rezultat je 1000 naprema 1.

I nemoj mi sad poceti pricu bin laden vehabija bla bla,bin laden nije vehabija i to zna svako ko malo poznaje Islamske Pokrete
"Smrt je jedna,pa zato neka bude na Allahovom putu"

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#978 Post Postao/la mrki62 »

abazaga je napisao/la:
Daj mrki u izvornom islamu nema nacijonalizna nema sanse.
Vidis mrki ja nisam bosnjak ali jako volim bosnjake ali mogu ti reci kada sam bijo u novom pazaru kod prijatelja za Bajram slusao sam Zukurlica, najmanje 50 puta je pomijenu "mi bosnjaci" u kontekstu vijere a "mi muslimani" jedva 10 puta. Zar to nije nacijonaliziranje vijere? Nema veze nemam nista protiv zukurlica.
To kod izvornih muslimana nikada nisam cuo i sad kako cu ja tebi vijerovat da su oni nacijonalisti
Pa normalno da necu.
E sad, to ti ne kontaš a kontaš kakav sam ja, kao da sam ja važan u tim događajima koje opisujem.
Vi ste haman i pored očiju slijepi
Po zapadnim državama jača NACIONALIZAM - jel sad šta jasnije ?
Po zapadnim zemljama jača nacionalizam zbog vehabija, možeš li to shvatiti ????
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Bausstelac
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#979 Post Postao/la Bausstelac »

Nego sta ces ti mrki sada?..mislim jos koju godinu... [smile.gif]

Po Islamkim Zemljama kao sto vidimo vecinu dobijaju Islamisti.

Ja bi voleo da u Bosnu Vehabije dobiju vlast,da vidim sta ce onda mrki [mmmux2.gif] [laugh.gif]
Zadnja izmjena: Bausstelac, dana/u 08 Dec 2011 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Smrt je jedna,pa zato neka bude na Allahovom putu"

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#980 Post Postao/la mrki62 »

Bausstelac je napisao/la:Vidim ja sta je tema.
I znam dobro ko su Vehabije i zasto su stvoreni.
I izjasnio sam par puta o njima.

Ali sam hteo ukazati da se pretjeriva sa njima.

Hajmo naprosto izracuniti,zlo Vehabija i zlo Cetnika,Neonacista ili Krscanskih fundamentalista.

Ti si poznat mrki kao dr Google,pa goglaj i ovaj put i usporedi zrtve ovih krscanskih skupina koje sam naveo i zrtve Vehabija.Rezultat je 1000 naprema 1.

I nemoj mi sad poceti pricu bin laden vehabija bla bla,bin laden nije vehabija i to zna svako ko malo poznaje Islamske Pokrete
Šta će meni Google ?
U školama se uči o kršćanskim ratovima pa čak i o novijoj povijesti - drugi svjetski rat.
Vehabije su problem što se množi a to što si ti nabrojao je zatrto i osuđeno ili se osuđuje.
Razlika!
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#981 Post Postao/la mrki62 »

Bausstelac je napisao/la:Nego sta ces ti mrki sada?..mislim jos koju godinu... [smile.gif]

Ja bi voleo da u Bosnu Vehabije dobiju vlast,da vidim sta ce onda mrki [mmmux2.gif] [laugh.gif]
Ostao bih u sLOVEniji , ovdje mi ništa ne fali [muzikafo1.gif]

slika

slika

abazaga
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#982 Post Postao/la abazaga »

U zapadnim drzavama jaca ISLAM zbog izvornih muslimana.
Jer ti sada jasnije.
Mrki brate.

abazaga
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#983 Post Postao/la abazaga »

Dr google he he he [To funny.gif]

abazaga
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#984 Post Postao/la abazaga »

Bausstelac je napisao/la:Nego sta ces ti mrki sada?..mislim jos koju godinu... [smile.gif]

E onda ce se mrki vratit iz slovenije da zivi u bosni [icon_peace.gif]

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#985 Post Postao/la mrki62 »

abazaga je napisao/la:U zapadnim drzavama jaca ISLAM zbog izvornih muslimana.
Jer ti sada jasnije.
Mrki brate.
Zbog jačanja pojavljivanja vehabija u zapadnim državama jačaju desne stranke, jača zapadni nacionalizam, koji ne vodi dobrome i koji zatvara granice ljudima dobre volje, političkim emigrantima, ljudima koji idu trbuhom za kruhom.
Te vehabije su zlo današnjice jer su kao takvi negativci jer veliku većinu uopšte ne zanima kakav islam oni prakticiraju , dovoljno ih je pogledati pa da ti se smuči pred očima, žene su im kao nindže a oni nakaradni da ja sebe ne mogu zamisliti da jedemo zajedno za stolom a pogotovo kakvu supu il lubenicu

slika

slika

abazaga
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#986 Post Postao/la abazaga »

Hoces reci a hazreti ibrahim, musa, isaa i muhammed s.w.s. Nakaradno izgledaju i da sa njima nebih jeo za stolom he.
vidis koliko naroda slijedi te poslanike. a ti golobrad nemozes mene jednog ubijediti u tvoju ideologiju.
To je nebobitna cinjenica tvoje nemoći i zavidnosti.
Ti si mrki meni drag kao čovijek i zao mi je sto si opterecen time.
Mozes ti luditi koliko god hoces ali izvornog islama ima pa ima.

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#987 Post Postao/la mrki62 »

abazaga je napisao/la:Hoces reci a hazreti ibrahim, musa, isaa i muhammed s.w.s. Nakaradno izgledaju i da sa njima nebih jeo za stolom he.
vidis koliko naroda slijedi te poslanike. a ti golobrad nemozes mene jednog ubijediti u tvoju ideologiju.
To je nebobitna cinjenica tvoje nemoći i zavidnosti.
Ti si mrki meni drag kao čovijek i zao mi je sto si opterecen time.
Mozes ti luditi koliko god hoces ali izvornog islama ima pa ima.
Svugdje su prije bile bradonje a ne samo Poslanici, čak i tvorci komunizma Karl Marks i Fridrih Engels i velika većina tadašnjih ljudi na kugli zemaljskoj jer je to bilo tada normalno a izgovarati se na Poslanika, pa ne možeš Poslanika oponašati jer je on jedinstven i kao takav nije namijenjen da ga se oponaša.
Dalje, vaditi se na izvorni islam je iluzorno jer to im je izgovor, to im je paravan oni su smutljivci koji imaju jako problematične hadise, koje drugi muslimani ne prihvataju a kamo li shvataju

slika

slika

vihor
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#988 Post Postao/la vihor »

Najiskrenije da vam kazem da ove vehabija dobro dodju Zapadu za sve napade na islamske zemlje jer kao sto znate vecina tih zemalja imaju naftu
borba za energente je davno pocela a da li je ovo zavrsna faza vidjecemo
Vehabije jesu zlo iako i u njihovim redovima ima osoba koje nisu tako radikalne
Najgore od svega je to sto u njihove redove odlaze prijasnji lopovi, pijanice i uglavnom osobe problematicnog ponasanja pa to svoje ponasanje isticu kroz veliku agresivnost i iskljucivost
Kod njih ne mozes drugacije misliti ako ne mislis kao oni
Alternative nema a to je ipak priznacete veliki nazadak ako ne mozes misliti svojom glavom a ne da ti neko konstantno ispire mozak glupostima

selma24
Moderator
Moderator

#989 Post Postao/la selma24 »

Evo da se i selma malo javi na ovu temu...Molim vas da se drzite teme bez psovanja,uvrede i tako dalje........ pazite na izgovor !! Svi mi svoje misljenje imamo ali ipak kao sto reko vodite racuna .....da neimenunjem ali ima vas koji koristite ...rijeci koje se nebi trebala koristit [wink.gif] Hvala [icon_flower.gif]

Ehhh a sto se tice mene ja Volim Vehabije pa vi sad pricajte sta hocete [mmmux2.gif] [mmmux2.gif] [laugh.gif]
slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#990 Post Postao/la mrki62 »

Selma24 je napisao/la:
Ehhh a sto se tice mene ja Volim Vehabije pa vi sad pricajte sta hocete [mmmux2.gif] [mmmux2.gif] [laugh.gif]
Nemoj čitati nečije uvrede, čitaj ono što je Vihor napisao i ono što sam ja napisao.
Jesil ti i bilo ko svjesni koliko su vehabije poljuljale položaj muslimana u svijetu ?
Nikad lošije muslimanima nije bilo u očima nemuslimana i to zahvaljujući upravo tim što ih ti voliš.
Ovo je isuviše ozbiljna tema - da bi se mogli šaliti

slika

slika

Odgovori