Igra istine

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#977 Post Postao/la kajs »

ja bih nego nemam zvucnika, :D :baa:

a sto ne postavljas teska pitanja, kakva ti je namera 8)
"Jer su naĆ…Ā”a mjerila drugaĆ„Āija i naĆ…Ā”a osjeÄ—anja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaĆ„Āijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...

kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#979 Post Postao/la kajs »

e ovako, pouzdano, ljekari kazu, proverite a ja sa jednim zivim, da srce ne moze da boli, medjutim ja sam se osvedocio da moze, i mislim da je to zbog toga sto je srce mjesto vjerovanja i ljubavi da upravo zbog toga i boli

(ovo ti je bilo tesko pitanje, samo da znas, ukratko sam odgovorio ali mislim da je to srz i da zbog toga boli)

a sta ti mislis zkakva je to bol i odakle se javlja :-k
"Jer su naĆ…Ā”a mjerila drugaĆ„Āija i naĆ…Ā”a osjeÄ—anja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaĆ„Āijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#982 Post Postao/la im_ex »

kajs je napisao/la:e ovako, pouzdano, ljekari kazu, proverite a ja sa jednim zivim, da srce ne moze da boli, medjutim ja sam se osvedocio da moze, i mislim da je to zbog toga sto je srce mjesto vjerovanja i ljubavi da upravo zbog toga i boli

(ovo ti je bilo tesko pitanje, samo da znas, ukratko sam odgovorio ali mislim da je to srz i da zbog toga boli)

a sta ti mislis zkakva je to bol i odakle se javlja :-k
Kao prvo da kazem da sam na papyino pitanje htjela bas tako odgovoriti - da srce ne moze da boli. Vidjoh odmah tvoj odgovor pa odustadoh, ali, evo, koristim ovaj nacin u trenutnoj guzvari da se oglasim.

Da, kazu da srce ne moze boljeti. Ali, kao sto kazes, i sama bih demantovala takvu konstataciju jer mi je itekako poznat taj bol.

Otkud dolazi taj bol ?
Dolazi zbog zali za nekim/necim ... dolazi zbog neocekivanih zapleta ... dolazi zbog pojacane nervoze ... dolazi zbog straha.
Da, poznat mi je bol srca.

Pitanje necu postaviti jer je ionako krkljanac (odjednom se probudio forum, za mene, bas u nevakat :(

kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#985 Post Postao/la kajs »

nista, ime prezime i adresa (kuca posao) mi ce mo ga odradi da se ta bol vise ne ponovi, da ti kazem, ima fina ekipa ovde spremna ja cu razraditi detalje nista ne brini, eh nije majka rodila junaka da se on tako ponasa

Je li mozete uspjeti odvojiti uvrede i preko nekih preci a opet neke ne oprostiti i kako to uspjevate
Musa Ćazim Ćatic ...

kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#989 Post Postao/la kajs »

ma sto ne bi, sta ima veze "oklizne se na korubu od banane" :D a ti mu ni vodu ne bi natrunila, sto bi hari rekao sam pao sam :D

8) sto ove devojke poblesave posle ponoci, postaju vestice, ili ?
Musa Ćazim Ćatic ...

Odgovori