Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Nastavi pricu

#976 Post Postao/la sabinax »

Pun mi vas je kufer...svi ste banovani :evil: [Happy.gif]
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#977 Post Postao/la im_ex »

javlja se Laff " sta bulaznis, Vidovita ... pa necemo se zar tek nas cetvoro petoro igraT ... nemoj da ti dam momentalni otkaz ... crko bi' bez mojih aktera foruma i Pirata [baaa.gif] "

"hajd, dobro, al sta da radimo, mrki kO da je umro ... haJ doleti .. mozda ima jos dvoje mrtvih, IM_ex i MIc ... krvi do koljena [baaa.gif] ... ja ne smijem ni da pogledam .. i, izvini eto, valjda sam previse srknula, jbg. Najludja je noc pa znas kako je ... pipa [icon_peace.gif] " ... valja se od smijeha Vidovita

Neko je ...
Kuda idu ljudi kao ja ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#978 Post Postao/la sabinax »

valjda zaduzen za prizanje prve pomoci....osim smrtonosnih padova ima i slomljenih srdaca na sve strane...tiruriru...tiruriru ....stize
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#979 Post Postao/la im_ex »

Tatanka iskace iz kola hitne pomoci koja jos uvijek nisu stala ... odyseus i Bina, takodje ... zgranuti prizorom, pade Sabina ko svojeca u nesvijest ... kud sad ta dvojica ... pa ne mogu se razguliti .... ko je ziv ... ko nije ... kome se prvom posvetiti ... frka, ali, ... priseban ostaje ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#980 Post Postao/la im_ex »

"Gogi, nisam ti ja Miki [baaa.gif] sta me cmachesh ko mahnita ... al, hajd, ne osvrci se na to sto sam "slatkorjeciv", lose mi je i samom gledajuci ovaj uzasan prizor ... kao da nisam Dr., kao da ne stojim na svojim nogama ... oprosti ... grbljjjjpljuuuuuuus ... ajj, morO sam [baaa.gif] .. ne gledaj me tako, vozi tamo vidi mozes li kako odysseusu pomoci da vrati u zivot ikog ... ruzno mi je" - rece Tatanka i iz dzepa izvadi neku extra spricu te zurno podje ka ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#982 Post Postao/la im_ex »

" Ti ces biti svjedok da cu ovu experimentalnu spricu prvo na sebi da isprobam, a onda cu ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#984 Post Postao/la im_ex »

sa skoro pa blazenim izrazom lica, zazmuri na tren, vrskom jezika navlazi usne, te pogled usmjeri u venu lijeve ruke ...

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#985 Post Postao/la beca »

pogleda je pogledom punim prezira, dok ga je sve vrijeme svrbio taban [laugh.gif]

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#986 Post Postao/la im_ex »

[laugh.gif]

Iza ugla se pojavi beca ... nabila slusalice, vokmen joj u promrzloj lijevoj ruci, njise glavom u ritmu muzike, a desnom pokusava kresnuti petardu .. i, kao da ju se ni malo ne tice taj ni malo prijatan prizor stradalih, htjede proci, ali ju odysseus zakochi rekavsi:

" Nece moci tako, ...

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#987 Post Postao/la beca »

i dok joj je ody recitirao stihove najpoznatije pjesme MusE Ćazima Ćatića, poce kisa padati i njih dvoje sjedose u obliznji kafic, kako bi joj dovrsio posljednje stihove pjesme.....Tamam kad su htjeli krenuti, konobar povika: "eto neke skupine, zovu ih forumasi sa bola":...

Otvorise se vrata i pet osoba kroci u prostor...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#988 Post Postao/la im_ex »

bolovci, svi van - nismo vampiri, al sad ima da vas olaksamo za jednu dozu krvi .. kako vas nije sramota, nastradalima umjesto da pomognete, tu ste se zavukli i nadmudrujete jedno drugog

Potrca odysseus i zaboravivsi na becu ... zna da mu kritika ne gine, ajj, ima da mu ...

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#989 Post Postao/la beca »

za to vrijeme Beca je gledala u 5 lica koje nije mogla raspoznati....znala je samo da su forumasi sa kojima komunicira.....u sebi se pitala ko su....gledali su se oci u oci....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#990 Post Postao/la im_ex »

dok se ne prolomi :"Curo, prikochi, prikochi" ... ona se sledi opet, vidi, vrag odnio salu pa vraski samo, da bi si dala snagu, namignu onom najopasnijem [wink.gif] i smugnu.

Taman disaaa posla da kroci u objekat, a onaj baritonskog glasa, koji je becu sledio, stavi ruku na stok vrata promrsivsi ljuto" A kuda ti, a?"

Odgovori