Nogometaši na forumu
- bosanka100
- Hronicar foruma
Nogometaši na forumu
Sigurno ih ima dosta, pa ih molim da se upi¹u na ovu listu
Znaèi u kojem klubu igrate, koliko dugo trenirate...
Znaèi u kojem klubu igrate, koliko dugo trenirate...
Zadnja izmjena: bosanka100, dana/u 16 Jan 2008 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
- bosanka100
- Hronicar foruma
- bosanka100
- Hronicar foruma
=D> samo naprijedpipo je napisao/la:Evo mene.
Veæ dugo godina treniram al na¾alost samo u regionalnoj ligi.
Trenutno u 4.slo. ligi.Klub se zove Svoboda a igram na poziciji napadaèa! :biggrin:
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
Evo i mene,hehe...Igram od svoje 10 god...Bio sam 7 klubova ali nije to neka liga...U Gradini iz Srebrenika(Prva liga FBiH) ali zbog posla nisam mogao ostati jer je to ipak profesionalno bavljenje fudbalom ali sad sam u drugoj ligi FBiH...I mijenjam klubove non stop da mi ne postane monotono hehe....Sitne su tu pare da bi se moglo ¹ta napraviti od toga...
- bosanka100
- Hronicar foruma
Danjel je napisao/la:Evo i mene,hehe...Igram od svoje 10 god...Bio sam 7 klubova ali nije to neka liga...U Gradini iz Srebrenika(Prva liga FBiH) ali zbog posla nisam mogao ostati jer je to ipak profesionalno bavljenje fudbalom ali sad sam u drugoj ligi FBiH...I mijenjam klubove non stop da mi ne postane monotono hehe....Sitne su tu pare da bi se moglo ¹ta napraviti od toga...
dobro =D>
pitanje jo©: kako ti se sad klub zove i ¹ta igra¹ - koju funkciju?