ko fol se umijem , stavim malo kremice na obraze , neku frizuru na brzaka , vratis se u krevet i to je to
  ko fol se umijem , stavim malo kremice na obraze , neku frizuru na brzaka , vratis se u krevet i to je to   

......pa bre zar postoi neko ko to ne radi kad ustane ujutru i pogleda sebe u ogledalu!!!
 ......pa bre zar postoi neko ko to ne radi kad ustane ujutru i pogleda sebe u ogledalu!!! 

. Mise probudili ujutro i ja naravno gledam kako da se izvucem iz kreveta , okrecem glavu od njega a on ide prema  meni ....vidim ja ovaj hoce da me poljubi ...reko: " Sta ces ti to ? Neces me valda ovakvu poljubiti?" a on bogami ni pet ni ses i poljubi me !! I mogu vam reci da nije bilo tako strasno.  :mrgreen:
 . Mise probudili ujutro i ja naravno gledam kako da se izvucem iz kreveta , okrecem glavu od njega a on ide prema  meni ....vidim ja ovaj hoce da me poljubi ...reko: " Sta ces ti to ? Neces me valda ovakvu poljubiti?" a on bogami ni pet ni ses i poljubi me !! I mogu vam reci da nije bilo tako strasno.  :mrgreen:  :mrgreen:
  :mrgreen: Make my day!
 Make my day!