Muski ponos
Re: Muski ponos
Muški ponos hmm
ja nisam neÅ¡to ponosit ÄÂovijek nikada nisam ni bijo neki veliki egocentrik jednostavno nikda me nije zanimalo Å¡ta drugi misli o meni i nije mi bilo važno sa sam ponosit i kada neÅ¡to dobro uradim time se ne ponosim i drugima ne pokazujem ali da ne budem lažno skroma ja sam jako pun samo pouzdanja ja jako puno vijerujem u sebe i to me vodi kroz život dobrim putem to kada kažem da vijerujem u sebe jako to ne znaÄÂi da se pravim važan ne naprotim toliko vijerujem u sebe da se uopÅ¡te ne pravim važan niti sam ponosit jednostavno nije mi važno Å¡ta će drugi misliti o meni ako je meni dobro.
ja nisam neÅ¡to ponosit ÄÂovijek nikada nisam ni bijo neki veliki egocentrik jednostavno nikda me nije zanimalo Å¡ta drugi misli o meni i nije mi bilo važno sa sam ponosit i kada neÅ¡to dobro uradim time se ne ponosim i drugima ne pokazujem ali da ne budem lažno skroma ja sam jako pun samo pouzdanja ja jako puno vijerujem u sebe i to me vodi kroz život dobrim putem to kada kažem da vijerujem u sebe jako to ne znaÄÂi da se pravim važan ne naprotim toliko vijerujem u sebe da se uopÅ¡te ne pravim važan niti sam ponosit jednostavno nije mi važno Å¡ta će drugi misliti o meni ako je meni dobro.
Mora postojati odredjena doza ponosa kako te druga strana ne bi gazila. Retko se ostvari takva veza u kojoj ponos ne igra nikakvu ulogu.
Muški ponos .......često glavni uzrok propasti veza koje su mogle biti jako kvalitetne da muškarac nije imao jednu manu, a to je ponos koji je ispred svega ostalog. Njegov ponos je najvažniji, on ne smije pokazati da mu je previše stalo, da ona zna bolje od njega šta je dobra odluka za njihovu budućnost ......i još mnogo takvih razmišljanja koje od njegovog prevelikog ponosa naprave najveću prepreku dobrim stvarima koje su se mogle desiti... Dobro je biti ponosan ali pazite da vam on ne bude prioritet, pa da od njega ne vidite male stvari koje će vam donjeti veliku sreću.
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
niste ni vi žene drugačije