nella26 je napisao/la:LAFF je napisao/la:zato i nemate i visite ovdje gdje visite
[/q
uote]
i ne znaš šta ja imam a šta ne niti imaš pravo ulaziti u to.
Drago mi je zbog tebe ako ti nešto imaš zato što "ne visiš ovdje"
Pravila u vezi
Re: Pravila u vezi
blago tebi, ti ne visis, kako mozes globalizirati....eto ti znas sve o svim forumasima, ko ima, ko nema, ko visi, ko ne visiLAFF je napisao/la:zato i nemate i visite ovdje gdje visite
da razjasnim zašto sam rekla da nema pravila.
Za jednu vezu treba ljubav, poštovanje i razumijevanje a to nisu pravila već faktori veze.
Ko god misli da može sastaviti pravila i nekome ih izdeklamovati "znaÅ¡ Å¡ta ovo su pravila kojih se moraÅ¡ pridržavati da bi bio sa mnom..." pa ih nabrojiÅ¡ reÄÂi ÄÂe ti da tu lijepu listu nabijeÅ¡ sebi u nos.
Baš bih voljela znati jeste li ucujenjeni nekim pravilima on/ona ti kaže npr."moraš mi se javljati svako 15 min gdje si i s kim to je pravilo naše veze"
Pa ja bih liÄÂno umrla od smijeha
Za jednu vezu treba ljubav, poštovanje i razumijevanje a to nisu pravila već faktori veze.
Ko god misli da može sastaviti pravila i nekome ih izdeklamovati "znaÅ¡ Å¡ta ovo su pravila kojih se moraÅ¡ pridržavati da bi bio sa mnom..." pa ih nabrojiÅ¡ reÄÂi ÄÂe ti da tu lijepu listu nabijeÅ¡ sebi u nos.
Baš bih voljela znati jeste li ucujenjeni nekim pravilima on/ona ti kaže npr."moraš mi se javljati svako 15 min gdje si i s kim to je pravilo naše veze"
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
mislis da nema toga....ima tekako....ja se nisam morala javljati svako 15 min da ja njega zovem, vec u smislu javljati se na mobitel, dok zvoni, svako 15 min.nella26 je napisao/la:"moraš mi se javljati svako 15 min gdje si i s kim to je pravilo naše veze"
[quote="beca_jovi"]ja se nisam morala javljati svako 15 min da ja njega zovem, vec u smislu javljati se na mobitel, dok zvoni, svako 15 min.
blago njemu jest bio besposlen
vjerovatno je to pokušaj kontrole a ko koga danas može držati na uzici - NIKO.
Ako nešto hoćeš uraditi može on zvati do besvjesti
blago njemu jest bio besposlen
vjerovatno je to pokušaj kontrole a ko koga danas može držati na uzici - NIKO.
Ako nešto hoćeš uraditi može on zvati do besvjesti
nella26 je napisao/la:Ako nešto hoćeš uraditi može on zvati do besvjesti
eto ja nisam umrla od smijeha zbog pravila..al sam i njega i njegova pravila na neku stvar.... pa se tek sad smijemnella26 je napisao/la:da razjasnim zašto sam rekla da nema pravila.
...i visim na bolu
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate
I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
venecija je napisao/la:eto ja nisam umrla od smijeha zbog pravila..al sam i njega i njegova pravila na neku stvar.... pa se tek sad smijem
...i visim na bolu
pa skoro pa sam ista
LAFF je napisao/la:e jeste mi vi bla bla cuj ovo nema pravilanella26 je napisao/la:pravilo je da pravila nema
zato i nemate i visite ovdje gdje visite
Bravo @ra-ja pravila mora biti a jedan je ne varaj voli ljubi i one sto ih prethodnim nabroja
Da imaju pravila ..moje opravilo zna se budi to sto jesi...Ali se pitas .Posto si glumac...koje si ti od svih prezentirani licnosti.....
Sjetih se seme...Ekranka....Sabah....Sabinax....laff....denideni...i tu negdje Columbo???
Pa da nebi tebe nebih bila ziva niti nella...ili mercy....ili ???????????????????
Super si mogu ti priznati....
Vidis ipak sam mala raja sa malom kvotom inteligencije....
za raju....sa bol foruma...
za raju....sa bol foruma...
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
hebo me svak, ako sam ista razumio
Ra-Jo, ja da se pitam imala bi spomenik na bol-u boli glava
Pa ovako ja cu ti pojasniti paparaci
Znas da je @ra-ja bila ubijedjena da sam ja jedna te ista osoba
i sabah i deny i ekranka i columbo sjecas se
eto sad to ona opet naglasava pa joj se smijem