Muške suze
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re: mu¹ke suze
Jedna sam od onih koja vise voli "jake" muskarce.
Sjetih se jedne scene iz davne proslosti kad mi od tih zadnjih par noci, po meni vec bivsi, to vece u mom prisustvu pusti suze pred mojom kolegicom na sta mi ona rece:" Jooj, sad bih te ja namlatila da sam jaca od tebe. Vidi sta mu radis, kako ti ga, bona, nije zao".
Te njegove suze i to zaljakanje s njegove strane me skoro dotle dovelo da sama sebe samaram sto sam se uopce vezivala za jednu takvu osobu poput njega
a film
Nisam ni ja neka cmizdrivica, al, na neke scene pustim suze pa one kliiiizeee
prijatelji i nista vise :
1. Gleda jedan od tugaljivih turskih filmova na nasu preporuku. Vec dobro ga poznajemo i sigurni smo da ce on zaplakati jer i sami, ranije gledavsi, ne ostadosmo bas ravnodusni ... glavni lik je bio Emrah.
Kad su stupile te neke tugaljive scene, on je jadan mislio skriti suze ... ali, ubrzo ga je pocelo gusiti pa je zaridao ... mi mu se valjamo od smijeha
:biggrin: Rekao je tada:" Ako ikad budem imao sina, nadjenucu mu ime Emrah ... a ti, k'o da si od kamena, ebote
" - rekao je mom partneru.
Nekad kasnije dobio je prvo dijete, kcerkicu i nadjenuo joj ime Emra
Kasnije je dobio sina al, laz bijase da ce sinu ako ga bude imao dati ime Emrah :biggrin:
2. Nekad, davna proslost, vrijeme turskih filmova :biggrin:
Satra se raja pricajuci o filmu koji se daje u kinu to vece, o guzvi koja vlada pri kupovini ulaznica ... sretnem svog prijatelja, caskamo tako na ulici i pitam ga hoce li i on veceras u kino.
Kaze on:"Ma znas, bolje da ne idem. Poce' cu se smijat' kad svi budu plakali" :biggrin:
Eh, tako veliki je u tom trenu postao za mene
Nek mi ne place ... nek na neki drugi vid ispolji svoju tugu, al', samo nek mi ne place.

Sjetih se jedne scene iz davne proslosti kad mi od tih zadnjih par noci, po meni vec bivsi, to vece u mom prisustvu pusti suze pred mojom kolegicom na sta mi ona rece:" Jooj, sad bih te ja namlatila da sam jaca od tebe. Vidi sta mu radis, kako ti ga, bona, nije zao".
Te njegove suze i to zaljakanje s njegove strane me skoro dotle dovelo da sama sebe samaram sto sam se uopce vezivala za jednu takvu osobu poput njega

a film
Nisam ni ja neka cmizdrivica, al, na neke scene pustim suze pa one kliiiizeee
prijatelji i nista vise :
1. Gleda jedan od tugaljivih turskih filmova na nasu preporuku. Vec dobro ga poznajemo i sigurni smo da ce on zaplakati jer i sami, ranije gledavsi, ne ostadosmo bas ravnodusni ... glavni lik je bio Emrah.
Kad su stupile te neke tugaljive scene, on je jadan mislio skriti suze ... ali, ubrzo ga je pocelo gusiti pa je zaridao ... mi mu se valjamo od smijeha

Nekad kasnije dobio je prvo dijete, kcerkicu i nadjenuo joj ime Emra

2. Nekad, davna proslost, vrijeme turskih filmova :biggrin:
Satra se raja pricajuci o filmu koji se daje u kinu to vece, o guzvi koja vlada pri kupovini ulaznica ... sretnem svog prijatelja, caskamo tako na ulici i pitam ga hoce li i on veceras u kino.
Kaze on:"Ma znas, bolje da ne idem. Poce' cu se smijat' kad svi budu plakali" :biggrin:
Eh, tako veliki je u tom trenu postao za mene

Nek mi ne place ... nek na neki drugi vid ispolji svoju tugu, al', samo nek mi ne place.

- Psihoanaliza
- Clan u razvoju
- Psihoanaliza
- Clan u razvoju
Poz.. i tebi Bossman.. nespavas? nekuzim ti pitanje,molila bih te kad bi bio tako ljubazan da se pojasnis:)cheers!bosman je napisao/la:Ma kakavu rakotinu ti imas PsihoAnaliza???PsihoAnaliza je napisao/la:Rakovi ljubomorni i puste suze. pa onda sa kojom vrstom raka ja zivim vec 6 godina... lol..strasno... mislim da je ipak do osobecheers!
PsihoAnaliza je napisao/la:Poz.. i tebi Bossman.. nespavas? nekuzim ti pitanje,molila bih te kad bi bio tako ljubazan da se pojasnis:)cheers!bosman je napisao/la:Ma kakavu rakotinu ti imas PsihoAnaliza???PsihoAnaliza je napisao/la:Rakovi ljubomorni i puste suze. pa onda sa kojom vrstom raka ja zivim vec 6 godina... lol..strasno... mislim da je ipak do osobecheers!
Pozzz i tebi, od tvog posta sa kakvim rakom ti zivis dosao sam do zakljucka da je to neki koji mije ni R od raka. Pa sam ga nazvao RAKOTINA, ako nema osjecaja i suza kao rak!
- belly_dancer
- Zvijezda foruma