Muške suze

Budite Psiholog Online.Pomozimo jedni drugma savjeti vezano za zivotna iskustva, problemi itd...

Poruka
Autor/ica
sredovjecni_33
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#17 Post Postao/la sredovjecni_33 »

ja bogami zaplacem bez ikakvih problema, tj. vrlo sam zalostive prirode bilo radost bilo zalost ja se rasplacem :huh:
-samo lagano i opu¹teno-

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#21 Post Postao/la im_ex »

papaya-republic je napisao/la:Pa ... pusti da vjerujem...ovo je internet svijet :chuckel:
Draga - onda se transiraj - placite sto vise to vam veci uzitak :biggrin:

ja necuuuuuuuu. dosta sam se isplakala ... otkud onolike suze,nekad ccc

ps - nemoj ovim da me pogresno tumacis, papaya :)

Brko77
Los Korisnik/ Banovan Korisnik

#22 Post Postao/la Brko77 »

papaya-republic je napisao/la:
cyrus_the_virus je napisao/la:Ja plaèem ko godina!!!! :(
Bas si mi sladak, a vi se smijte kolko volite [-(
papaya,nasmijao sam se ovom suhom komentaru,nikako necijem placu,plakati je zdravo manje se p.... poslije , :P a i inace je super plakati .......
pozz :P

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#23 Post Postao/la Sabinam »

Super je plakati...na taj nacin izlaze emocije....istina je sto Im_ex kaze i ja sam svoju veliku kolicinu suza isplakala...ali Im_ex kod mene je to jos uvijek nepresusni izvor...Rasplacem se (ne glasno...nego onako kao knedla u grlu) i na tuzne filmove, na tuzne reportaze u vijestima, na èlanke iz novina, na vase postove, ...a i u cudnim okolnostima...ne bih ih sada spominjala :blush:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#24 Post Postao/la belly_dancer »

pa nemora znacit da musko koje voli plakat je bolje..to znaci da ima samo razvijenije osjecaje..(da je privrzeniji bio majci)..a decki za koje nismo vidili da placu,nemora opet znacit da uopce ne placu.vise-manje se samo prave cvrsti..al ne brinite,i oni imaju osjecaje,samo ih niko nij eucio koristiti tj.izraziti..
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#26 Post Postao/la belly_dancer »

cyrus_the_virus je napisao/la:
IM_ex je napisao/la:
cyrus_the_virus je napisao/la:Ja plaèem ko godina!!!! :(
trebal' trofej, drug :biggrin:
Ne treba, dovoljan mi je osjeæaj koji imam poslije plaèa :biggrin: Volio bih da to mogu ponoviti svaki dan :biggrin:
pohvalnoje ako te to smiri kasnije..ali iskreno se nadam da nije precesto.. :biggrin: sala..dobro je izrazit sta se s tobom desava..tako se okolina moze snac.. :chuckel: slatko :wave:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#28 Post Postao/la belly_dancer »

pa u biti da..recimo ima muskih koji se doma rasplacu,pa su kasnije neurozni,a ti da pitas sta ti je,onda cujes nesta tipa:ti ja licim na maminu mazu??!zdravije je izrazit osjecaje..da.. :blush:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#29 Post Postao/la belly_dancer »

cyrus_the_virus je napisao/la:
belly_dancer je napisao/la:pa u biti da..recimo ima muskih koji se doma rasplacu,pa su kasnije neurozni,a ti da pitas sta ti je,onda cujes nesta tipa:ti ja licim na maminu mazu??!zdravije je izrazit osjecaje..da.. :blush:
...a ima i ¾ena takvih :)
ima..da..ali smatram da ni u zenskom slucaju to nije ok..ali vise za muske..jer bi trebali biti nama oslonac..zato moramo razumit njihove osjecaje..

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#30 Post Postao/la im_ex »

sabinaM je napisao/la:Super je plakati...na taj nacin izlaze emocije....istina je sto Im_ex kaze i ja sam svoju veliku kolicinu suza isplakala...ali Im_ex kod mene je to jos uvijek nepresusni izvor..
A jooj, tebe, bona
Nisam rekla da nikad ne placem, ali, da placem gledajuci skoro pa sve filmove tuzne tematike ... tu znam tek ponekad da zajecam.

Ama, bona ... da si me mogla vidjeti u momenatu kad mi je saopcena vijest da je Tose poginuo, taj momenat i taj dan, posebno, pa sutradan, pa prekosudradan ... pa i sad kako me ta zal drzi ... bolje bi razumjela sta sam htjela da kazem.
"Srce nije kamen" - ostavio nam je Tose

Odgovori