a jest te krenulo otvaranje novih tema =D>
@ cyrus_the_virus
hmm ... kao sto rekoh, pocetkom si me asocirao na clona :biggrin: ... hmm, masku imas ali ti zadnja rijec nicka kaze da si virus, a vremenom, sto se vise druzimo, vidimo da siris pozitivu na ovim stranicama, pa mislim da ne grijesim ako kazem da si pozitiva i u stvarnosti
Tvoj nick i avatar me podsjecaju na...
- __kockar__
- Ucesnik diskusija
- __kockar__
- Ucesnik diskusija
:-k no comment :huh:IM_ex je napisao/la:sta je, ne smijes, ha ?? :biggrin:__koCKar__ je napisao/la::-k
ti, kockaru vjeciti ... uvijek si na istom, slabo ko da je usicerio na kocki ... a gubljenja nerava ga je podobro kostalo, jeRle :biggrin:
hmm, cuj, kockar - sjedi, kec
ne haturi mi
mali cojk sa VELIKIM DIMENZIJAMA
- italianboy15
- Ucesnik diskusija
- sredovjecni_33
- Svakodnevni prolaznik
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
LAFF
awatar
Mocnik kome se zanebesalo prateci forumske okrhe :neosnovana vrijedjanja, narusavanje tema, neumijece izrazavanja, sve ucestalije greske u naslovima tema ... preumoran je te je zahvalan svakom dobronamjernom forumasu koji mu ukazuje na propuste :biggrin:
nick
ufurani momcic na kog bi rado zaskocile curice :biggrin:
awatar
Mocnik kome se zanebesalo prateci forumske okrhe :neosnovana vrijedjanja, narusavanje tema, neumijece izrazavanja, sve ucestalije greske u naslovima tema ... preumoran je te je zahvalan svakom dobronamjernom forumasu koji mu ukazuje na propuste :biggrin:
nick
ufurani momcic na kog bi rado zaskocile curice :biggrin: