Nastavi pricu
.....dan vjencanja a ja ne znam sta uèiniti, kasno mi je da idem kod Vidovite DzEmile...ne prima posjete ovako kasno....kako da saznam sta mi je ciniti? Pomozi Im_ex...reci mi sta da radim....ti si mudra i pametna zena.....kako da postupim???
A ona veli....uzmi ujutro prepelièjih jaja i stavi pred Zmixu, a ako buduca nevjesta isplazi zmijski jezik....nikako je ne uzimaj za ¾enu....
Hehehehehe ovo sam malo posudila od Ivane Brliæ Ma¾uraniæ
A ona veli....uzmi ujutro prepelièjih jaja i stavi pred Zmixu, a ako buduca nevjesta isplazi zmijski jezik....nikako je ne uzimaj za ¾enu....
Hehehehehe ovo sam malo posudila od Ivane Brliæ Ma¾uraniæ
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
ejs, ispade sad da je i IM_ex neka gatara, necu [-(
"Mani me se ... ne pravi se budala, znam da razumijes o cemu pricam" rece Ilir pomalo ljutito ..."nikakve gatarije me i ne zanimaju, najiskrenije ... bonaaaaaaaaa, ja ne znam sta cu ... ona se vec pomalo trudi da postane bolja, pametnija ... ali, ti njeni pomaci skoro da, umjesto pozitivno, sad na mene uticu negativno ... muka mi je kad me zagrli a kamo li ...

"Mani me se ... ne pravi se budala, znam da razumijes o cemu pricam" rece Ilir pomalo ljutito ..."nikakve gatarije me i ne zanimaju, najiskrenije ... bonaaaaaaaaa, ja ne znam sta cu ... ona se vec pomalo trudi da postane bolja, pametnija ... ali, ti njeni pomaci skoro da, umjesto pozitivno, sad na mene uticu negativno ... muka mi je kad me zagrli a kamo li ...
"Iliru dragi, ne budali"-rece Im_ex: "mani se mene znas da ja imam svoju veliku ljubav, znas ga Pasa74, kako bi bilo da on vidi da si sada u mene u ovo doba noci....bri¹i i trazi svoju srecu drugdje jer je ovdje neces naci, a sirota djevojka Zmixa, koliko god u zivotu grijesila, ceka te kuci i iskreno te voli, a tebi ako ne pase trazi neku drugu jer sam ja svoje srce vec dala drugome"