Nastavi pricu
... bosman kao da se juce probudio i napokon doaso sebi nakon dugog razmisljanja (citanja). Njemu to sve nekao bilo idealno pa se vrati u stvarnost. Nemoze da dodje sebi kako je to IM_ex mogla da uradi zmixoj. Mozda i on malo bio ljubomoran sto ga nije bilo dugo, sto je bi u nekom svom svijetu (bosmana bi nekako ponovo trebalo upetljati poslije oni rabota na pocetku). Tek je sad uvidjeo sta se ovdje desava i poceo je da kuje svoje planove.
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Gle cuda, stvori se mrki62 koji, priblizavajuci se pasi74 rece:"Hajde, sta se deres ... kao da je ona toga vrijedna ... ma, nasla krpa zakrpu, isti ste kao da ste se svijecom trazili", skresa cinicki.
"E sad mi te je dosta, zaista, mrki62 ... sto je previse previse je" izusti pasa4 koji ga sekundarnom brzinom, jednom pesnicom (drugom rukom je pridrzavao onesvijestenu IM_ex) zviznu u glavu od cega se ovaj nekako odvaljuta i potkaci bosmana ...
"E sad mi te je dosta, zaista, mrki62 ... sto je previse previse je" izusti pasa4 koji ga sekundarnom brzinom, jednom pesnicom (drugom rukom je pridrzavao onesvijestenu IM_ex) zviznu u glavu od cega se ovaj nekako odvaljuta i potkaci bosmana ...