Nastavi pricu
...ni psihièki....Tko je ubio Mrkija62....sada ce to biti tesko razjasniti jer svatko je svakog, mozda je covjek samo nesretnim slucajem puko glavom u rub stola...biti ce tu problema, jer bilo je tu i neke nacionalne netrpeljivosti...Mrki se cesto sa svima prepucavao...tko je ubojica...hocemo li saznati ikada?
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
" Jako zamrsen slucaj, ovakvo sto se moglo desiti samo u mojoj smjeni, ccc [-( Jedino sto se posve sigurno zna da onesvijestena djevojka nije ubica, a ovo, svi cute kao da niko nema pojma ni o cemu ... hmm :-k , ne, ne vjerujem da ce se ikada razrijesiti da li je rijec o ubistvu iz namjere, samoodbrane, ili je nesretan slucaj u pitanju (puka slucajnost ) ... ipak, poci cu od onesvijestene kad bude u stanju da da odgovore" , razmislja Tourni i pri tom zove nadlezne momke koji ce se pobrinuti za mrtvo tijelo ... na mobitel zove nju, Ekranku , da bi na nju uticao da se raspita i dojavi mu sve informacije koje bi mogle biti od koristi za rasplet slucaja "mrtva glava" ...
zvr zvr zvr ... cuje se tu, pred kucom (Ekranka je dio mase koja spada u aktuelnu grupu raje :biggrin: ) ... ona se javi, kad ono, Tourni :stupid:
zvr zvr zvr ... cuje se tu, pred kucom (Ekranka je dio mase koja spada u aktuelnu grupu raje :biggrin: ) ... ona se javi, kad ono, Tourni :stupid:
Sestro (misli na Eranku, ali ne brini Papaya i ti ces doci na red)...imamo problem, desio se smrtni slucaj...ponesi onu svoju forenzicarsku torbicu, pa da vidimo tko je ubojica....Ulazi Tourni u kucu...kad tamo medicinska sestra Papaya uzela Mrki62 u krilo, zabacila mu glavu i daje mu umjetno disanje....ima ona neki svoj poseban nacin....kada ono gle èuda....
Ma daj Papaya [smilie=to funny.gif] ne mogu vise...sta cemo sada ja ovo prepustam nekom drugom...ali ako bosman preuzme uzde bit ce svega.. briga me ja odustajem za veceras :biggrin:papaya-republic je napisao/la:Zmixa se htjela rijesiti ovih ludih svatova, no, ne uspje joj.
Mokri ko misevi otisli su kod Sabine i tamo se naravno morali svi skinuti skroz...