Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
ah, naravno ... de, sjedaj
jooj, bas si se zavalio u dug :huh: ... nego, nek stoji to sve sto si nabavio, mozda ustreba za neku drugu svadbu ako vec ne bude njihove svadbe ... ratu kredita ima da s tobom placamo, evo, prva sam na koju mozes da racunas ... znam dobro zapjevati, imitirati, znam se zanijeti ... znam jos nesta , a kad me cuju, bice tu narudzbi, ima da mi se ne dadne ni na pauzu ... pomoci cu ti, a jos mislim da mogu racunati i na pasa74, sabinuM, bosmana, Tourni, sandzackog pasu, i mnoge druge da su voljni pomoci ... Ilir ce takodje biti za, kao da gledam ... de, ne brini, tu smo, vidi kolko nas je
- rece mu IM_ex
jooj, bas si se zavalio u dug :huh: ... nego, nek stoji to sve sto si nabavio, mozda ustreba za neku drugu svadbu ako vec ne bude njihove svadbe ... ratu kredita ima da s tobom placamo, evo, prva sam na koju mozes da racunas ... znam dobro zapjevati, imitirati, znam se zanijeti ... znam jos nesta , a kad me cuju, bice tu narudzbi, ima da mi se ne dadne ni na pauzu ... pomoci cu ti, a jos mislim da mogu racunati i na pasa74, sabinuM, bosmana, Tourni, sandzackog pasu, i mnoge druge da su voljni pomoci ... Ilir ce takodje biti za, kao da gledam ... de, ne brini, tu smo, vidi kolko nas je

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
wooouuu, e bas imas dobar ukus ... ono, model mi se dopada, nogavice na blagi trapez, sako je strukiran ... ma kako si znao da volim smb boju , heej odusevljena sam ... uzecu ga odmah, a lovu za njeg dobijas cim sta kasiram a bice to ubrzo, budi siguran :biggrin:
Kupljen je vec bus ... jos se nije stiglo na cilj
Ispred svoje kuce, tik uz put, ispod jedne sljive sjedi Ilir i razmislja
Kupljen je vec bus ... jos se nije stiglo na cilj
Ispred svoje kuce, tik uz put, ispod jedne sljive sjedi Ilir i razmislja
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Zaskripa bus - kociiiiiiiiiiiiii
Djes Ilir ... hajder, upadaj amo i ne pokusavaj da nas odbijes, jasnoooooooo :baa: - oglasi se jasmin (sav sretan a dobrim dijelom i sto ima tako dobru raju koja je voljna pomoci mu da se izvuce iz finansijske krize :biggrin: )
"Ma kakav doktor, kakvi bakraci ... niko meni ne moze pomoci vise od njih, te moje raje" - pomisli Ilir te rece:
Djes Ilir ... hajder, upadaj amo i ne pokusavaj da nas odbijes, jasnoooooooo :baa: - oglasi se jasmin (sav sretan a dobrim dijelom i sto ima tako dobru raju koja je voljna pomoci mu da se izvuce iz finansijske krize :biggrin: )
"Ma kakav doktor, kakvi bakraci ... niko meni ne moze pomoci vise od njih, te moje raje" - pomisli Ilir te rece:
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
"Sad da ja zagudim nakon kuma" - rece kuma (hocu reci IM_ex, aaaa, hocu reci ja :biggrin: )
ma refren me obaraaa ... zapjevaj rajo meni za ljubav
http://www.youtube.com/watch?v=90MvxhYRfko
Dok joj se suze naziru u ocima, pogled ne skida s ...
ma refren me obaraaa ... zapjevaj rajo meni za ljubav
http://www.youtube.com/watch?v=90MvxhYRfko
Dok joj se suze naziru u ocima, pogled ne skida s ...