Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
"Znam ja svasta nesta al me repp/hip hop mjuza dize u nebesa :baa: eto, ako vam pashe, racunajte na mene, valjda me nece zadrzavat' publika da im dajem autograme misleci da sam Zoster il Dr Zoo ... al daj, hajd nadji mi jednu bar da zapalim, ne mogu pricat od nervoze :baa:
sta se keleberite, ccc [-(
sta se keleberite, ccc [-(
Ajd ovisnièe, pokucaj tamo na vrata sobe 326...tamo je nasa jaranica Im_ex ona ti duvani...jednu za drugom sve joj prsti pozutili od duvana....ona ce ti sigurno dati....cigaru....
I uputi se on u sobu 326....pokuca...kuc,kuc...nista, jos jednom...kuc,kuc.. nista... uhvati za kvaku....i otvori vrata....UPS (hebemu di je onaj zacrvenjeni, sramezljivi smaili) zatekne ga cudan prizor......
I uputi se on u sobu 326....pokuca...kuc,kuc...nista, jos jednom...kuc,kuc.. nista... uhvati za kvaku....i otvori vrata....UPS (hebemu di je onaj zacrvenjeni, sramezljivi smaili) zatekne ga cudan prizor......
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
..opet je upao u krivom trenutku..zateko je im_ex i pasu kako ispijaju kahvu..mozda bi bilo i nesta vise da nije tih naglih upada..
i rece mu im_ex:bjezBA (hahah :chuckel: )sta moras da sve kvaris?!
sta trebas govori brzo dok nije situacija osla kvragu..
i on joj rece:......
i rece mu im_ex:bjezBA (hahah :chuckel: )sta moras da sve kvaris?!
sta trebas govori brzo dok nije situacija osla kvragu..
i on joj rece:......
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Pozdrav dragi moji ...veceras cu dati sve od sebe da ovo bude jedna od vasih nezaboravnih noci ... ljubi vas vasa papaya [smilie=heart fill with love.gif]
muzika, mozeeeeeeee, jeeeeeee
http://youtube.com/watch?v=C9CYEGQE1zA
muzika, mozeeeeeeee, jeeeeeee
http://youtube.com/watch?v=C9CYEGQE1zA