Igra istine

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#706 Post Postao/la im_ex »

Mislim da odgovor na ovo pitanje nece uslijediti.
Smatram da cak i ne postoji dovoljno dobar odgovor a da svi mozemo reci da je pravi odgovor. Jako zanimljivo, zaista. hmm ...
Mi forumasi ne smatramo ovisnoscu u pravom smislu te rijeci ovaj vid druzenja/komuniciranja - bas volim forum.
Ne vjerujem da u clanstvu bol-a ima psihologa koji bi uspjeli odgovoriti na postavljeno pitanje, a, filozofa, sve i da ima, neka, hvala ... radije nek ne pokusavaju :lol:
Osobe koje bas ne uzimaju ucesce u forum komuniciranju su vise-manje "prazne" osobe i oni, uglavnom, smatraju da je ovisnost ovaj vid komuniciranja.

Ok ... mogu razumjeti povremenu uspavanost na forumu ... ali, kad se desi da neke od cesce posjecivanih tema miruju satima iako su online nama vec poznati ucesnici na istim ... da li mozes razumjeti njihovu nesto vidniju uspavanost u zadnje vrijeme i ako mozes, dal za nju nalazis opravdanje .. dal i na tebe utice u bilo kom omjeru?

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#708 Post Postao/la im_ex »

Istina, u proslom pitanju sam ciljala na forumase koji su, (mislim da necu pogrijesiti ako kazem) s nama aktivni svakodnevno.
Kao danas, npr. online su par sati Tourni i jasmin031 a ne oglasavaju se ... izgleda mi kao da su aktivnost preusmjerili na chat :lol:

hmm ... sta reci :-k
Vjerujem da mnogi od registrovanih a koji ne uzimaju ucesce na forumu imaju veci problem - potanko se stoji sa poznavanjem gramatike.
A, i ako se ne radi bas samo o tome, vecina njih su bas oni koji forum komuniciranje smatraju ovisnoscu, bezveznim vidom komuniciranja, mozda cak nap***anjem ...
Vjerujem da upravo ta dobra vecina njih zabacuje udicu, "lov u mutnom" bilo zahvaljuci uslugama komuniciranja putem pp ili chat - om, a rado citaju nase upise i tako dolaze do nekih informacija kojima upotpunjuju sliku o nama, mozda njihovim zamisljenim zrtvama :lol: ... hahah, ipak, chat im je glavni, nesta mi govori [smilie=to funny.gif]

Sta mislis o mom nacinu razmisljanja po ovom pitanju, al, bas, krajnje iskreno :lol:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#710 Post Postao/la im_ex »

Ne mislim bas da u reali ne mogu naci "mastan" komad.
Vjerujem da vecinu cine oni kojima je mrsko da zabacuju udicu na javnim mjestima(kafici, restorani, ulica, firma itd.) ... iz tople sobe, uz pc ... bez dodatnih troskova - efikasno/ekonomicno :lol:
Ima i onih, vjerujem, koji sjede u internet clubovima i love ... bar tu se ne gleda na njih ono nevoljko ako ne narucuju svako sat, dva, pice :lol:
U manjinu spadaju i oni koji tesko mogu sta zbariti u reali, bar tako mislim :D

Da, dovoljno dobro te razumijem, ekranka1 ... ni ja danas nisam posebno azurna ... ustajem pocesto amo stosta da se obavi, a kad sjedem za pc - ne znam sta bih prije :P :lol:

Imal po tebi dobre istine u ovom mom izlaganju ? :lol:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#712 Post Postao/la im_ex »

:stupid:

Bel jest? :lol:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#714 Post Postao/la im_ex »

:stupid: hmm ... :-k

A sta to ? :lol:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#716 Post Postao/la im_ex »

Pogledala bih da znam na koje ciljas ... sve ove u mapi ili ciljas na odredjenoj temi -odredjen upis.
Posto ne znam na sta ciljas - nemam zakljucak, logisch :lol:

Voljna si mi pojasniti?

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#718 Post Postao/la im_ex »

hmm ... :-k mozda al nisam bas sigurna

Dal mislis da Brko77 mene zna ?

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#720 Post Postao/la im_ex »

Od nas kao zajednice, samo je jedno van - jako zgodna a maloljetna osoba :)

Jel ti smeta kad te neko remeti dok si na forumu il msn, obracajuci ti se bez bitnog razloga ?

Odgovori