To moja annabeliceeeeeeeeeeeee!xannabela je napisao/la:Ja mislim da je to prirodno da je covjek ljubomoran kad nekoga voli, to dode samo od sebe. Samo sto neki od nas znaju bolje da ljubomoru sakriju a neki ne.

Ma ja bih svog momka odma tog momenta isamarala pa da nema pojma kako se zove eh tako. Ja nebih bila u toj situaciji ljubomorna, vec bih mi bilo krivo i dobio bih nogu u guzicu. Etooooooo!BiNaa je napisao/la:ljubomora pa ja nisam bas ljubmorna bila bi u pravim situacijama da bi vidla svog momka za drugom curom ma ja bi poludjela od muke mah sta ja znam ljubomora je nesta bvz...zbog toga puno parova raskine
Ma drago nase ljubomorno mace.Ima ona pjesma "Ljubomorna ti si...."MacaFFM je napisao/la:Ma ja bih svog momka odma tog momenta isamarala pa da nema pojma kako se zove eh tako. Ja nebih bila u toj situaciji ljubomorna, vec bih mi bilo krivo i dobio bih nogu u guzicu. Etooooooo!BiNaa je napisao/la:ljubomora pa ja nisam bas ljubmorna bila bi u pravim situacijama da bi vidla svog momka za drugom curom ma ja bi poludjela od muke mah sta ja znam ljubomora je nesta bvz...zbog toga puno parova raskine