Hoæu pitanje je bilo zasto neko èini samoubojstvo...ja mislim zbog toga jer nema dovoljno psihièke snage da se nosi s problemima...ponekad je hrabrije nastaviti zivjeti nego se ubiti....
Zasto ja tebe ponekad ne razumijem?....Mozda nisam dovoljno pametna ili?
Igra istine
ratoborna, u smislu borbe za ostvarenje ¾elja i borbe za svoje dostojanstvoi sve sto to podrazumeva, o i te kako te tako poznam
ratoborna u smislu svadjalica i sl, jok :chuckel:
na ¹ta pomislite kada se ka¾e "voditi pa¾nje o svojim bli¾njima, supru¾nici, djeca, i t d....." i koliko vodite pa¾nje :-k

na ¹ta pomislite kada se ka¾e "voditi pa¾nje o svojim bli¾njima, supru¾nici, djeca, i t d....." i koliko vodite pa¾nje :-k
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
de ti to samo fino podgrej i postavi na sofri, evo me sti¾em
iskreno, ma trebao bih krenuti nego mi se ne da od ove stolice se odvojiti
jesi li izbirljiv kad je hrana u pitanju,

iskreno, ma trebao bih krenuti nego mi se ne da od ove stolice se odvojiti

jesi li izbirljiv kad je hrana u pitanju,
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
:baa:
rekao bih ti hajd da spavamo, pa æe mo sutra da pijemo kafu
:chuckel:
©ta bi vam izmamilo osmjeh ujutru kada se probudite da ugledate, èujete ili ....
rekao bih ti hajd da spavamo, pa æe mo sutra da pijemo kafu

:chuckel:
©ta bi vam izmamilo osmjeh ujutru kada se probudite da ugledate, èujete ili ....

Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
:baa: neko bi rekao æute a mute, prikupljaju snagu za noæna sijela, nekako to daje dra¾ valjda, mir i ti¹ina
jeste spremni da se nekad i smejete i kad vam se ne smeje
(ma ima kafe uvjek, nego ono 7+5 = ponoæ, najbolje vrijeme za spavanje :chuckel: )

jeste spremni da se nekad i smejete i kad vam se ne smeje
(ma ima kafe uvjek, nego ono 7+5 = ponoæ, najbolje vrijeme za spavanje :chuckel: )
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
" Ali srca va¹a su poslije toga postala tvrda, kao kamen su ili jo¹ tvrða, a ima i kamenja iz kojeg rijeke izbijaju, a ima, zaista, kamenja koje puca i iz kojeg voda izlazi, a ima ga doista, i koje se od straha pred Allahom ru¹i. – A Allah motri na ono ¹to radite " Kur'an (II, 74)
tako da vjerujem
Da li èesto posmatrate pojave i ljude u njima kroz prizmu svog pona¹anja i stava spram tih pojava.
Ma sa ne idem spavati æekam tebe :inlove:
tako da vjerujem

Da li èesto posmatrate pojave i ljude u njima kroz prizmu svog pona¹anja i stava spram tih pojava.
Ma sa ne idem spavati æekam tebe :inlove:
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...