Igra istine
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
:chuckel: kafu obavezno, jes je lijepo popiti u drustvu. Neznam to za cigaru ne pusim, mada kazu ovi sto ih znam a to divame, nema im zadovoljstva do tog :-k
kako i koliko vremenske prilike uticu na vas :huh:
kako i koliko vremenske prilike uticu na vas :huh:
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...

Kako se manifestuje gri¾a savjest i da li vam predstavlja to neki znak i uputu kako se i kojim putem kretati
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
ne dostaje mi ona zapadno od mene, jaran, sa potpunim ukusom orjentta :baa:
:ballbounce:
koliko su vam vazni u odnosima sa drugima njihovi stavovi i principi i da li pokusavate da budete u rasponu toga sto je vama poznato o nijma
:ballbounce:
koliko su vam vazni u odnosima sa drugima njihovi stavovi i principi i da li pokusavate da budete u rasponu toga sto je vama poznato o nijma
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
sabinaX je napisao/la:Uopæe mi nisu vazni tudi stavovi o njima...vazniji mi je stav koji sama izgradim o nekome i trudim se da ne budem u rasponu izmedu njihovih i svojih stavona (vise se drzim svojih stavova)
KAJ Sam te razumjela
Dali ti netko moze razhebati dan jednom rijeèju?
naravno da nisi

[-(
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...